Kezdőlap » Hotel » Hamm városa

Hamm városa

Hamm városa Németországban található, az ipari várostól, Dortmundtól körülbelül 40-45 kilométerre. Akik Dortmund városát látogatják meg, általában itt keresnek szállást, mivel a környék szállodái és apartmanjai jóval kedvezőbb ajánlatokat nyújtanak, mint bármely nagyvárosban lévőek.
Ezen a helyen tényleg minden árkategóriájú szállás fellelhető, a 2 csillagos panzióktól kezdve a 3-4 és 5 csillagos luxushotelekig. Azok számára, akik nem szeretnek spórolni a szálláson, és inkább megadják a módját, tökéletes hely lehet a 4 csillagos Mercure Hotel, viszont akik a középkategóriás szállásokat kedvelik, érdemesebb a 3 csillagos Hotel Glitz, vagy a City Hotel Garni ajánlatait áttekinteniük. Hogyha párunkkal kettesben, vagy épp családdal mennénk nyaralni, és ezért inkább a szálláson próbálnánk spórolni, akkor érdemes a jó árkategóriájú és megfizethető 2 csillagos szállást, a B&B Hotel Rhynern-t választani. Persze Hamm városában is találhatunk diákszállásokat, kempingeket, vagy munkás szállókat, melyek akár 1-2 éjszakára kedvező áron kínálhatnak lehetőséget.
Amint megtaláltuk a megfelelő szálláshelyet, akkor onnan kiindulva akár neki is láthatunk, hogy a város látnivalóit megtekintsük. Vegyük sorra a helyi múzeumokat, és nevezetességeket, és látogassunk el például a Maximilianpark-ba, a Gustav-Lübcke Múzeum-ba, a Pauluskirche St.Georg-hoz és a Schloss Heessen-hez is. Tekintsük meg a Hamm Sri Kamadchi Ampal-t, amely egy olyan templom, mely jól tükrözi a város jellemző építészetét, stílusát, de az utcák között sétálgatva megannyi érdekes építészeti alkotást tekinthetünk meg.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ismerjük meg Girona-t

Girona, a magyarok számára bizonyára ismert üdülőhely, mivel nagyon sok repülőjárat landol itt, ami Budapestről …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük