Kezdőlap » Hotel » Haldensee tó és környéke

Haldensee tó és környéke

A Haldensee tó Ausztriában található, a tiroli térségben, északnyugatra Innsbruck városától. Maga a tó, és környéke kedvelt idegenforgalmi központ az országban, sokan érkeznek ide, hiszen ez az egyik olyan tó Ausztriában ahol fürödni is lehet, mert homokos strand, füves napozóterasz, és óriáscsúszdák várják az érkezőket. Sokan érkeznek ide jetsizni, és vitorlázni is, mivel a széljárás gyakran ad lehetőséget erre.

A Haldensee tóhoz a legközelebbi települések 4 kilométerre találhatóak, mint Tannheim, és Nesselwangle, míg kissé távolabb Zoblen 7 kilométerre, és Schattwald 9 kilométerre fekszik. A tó közvetlen közelében található néhány szálloda, mely kifejezetten az ide érkező, kiránduló turistákat várja. Az egyik ilyen nagyobb szálloda a Wellnesshotel Tirol, mely 4 csillagos besorolású és ennek megfelelően minden luxus szolgáltatást meg tud adni a vendégeinek. A tó köré épült néhány apartman, és panzió is, melyek a jellegzetes osztrák faházakkal, meleg fogadtatással és kellemes vendéglátással várják a turistákat, jóval kedvezőbb árakon.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Duisburg főbb szálláshelyei

Duisburg Németország vesztfáliai régiójában található, a Rajna és a Ruhr folyó között. Testvérvárosaként sokan Düssedorfot …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük