Kezdőlap » Divat és szépség » Gyorsan elkészíthető frizurák hosszú hajhoz

Gyorsan elkészíthető frizurák hosszú hajhoz

A hosszú hajból, gyorsan elkészített frizurák gyakran egyhangúak. Akinek nincs ideje, lófarokba köti a haját, vagy kontyba csomózza a copfot a tarkón. A gyors frizuráknak azonban nem kell unalmasnak lenniük: akár néhány perc alatt is változatos, látványos módon formázhatjuk a hajkoronánkat. Néhány egyszerű módszer a segítségünkre lehet ebben.

Gyors frizurák hajhabbal: divatos, és egyszerű
Az első variáció hosszú hajhoz azoknak való, akik a hajszárítás során két legyet ütnének egy csapásra, ezenkívül szeretik a vadabb, dúsabb frizurákat. Az elkészítéshez egy hajszárítóra, egy diffúzorra, és hajhabra van szükség. Hajmosás után masszírozzuk a hajhabot a törölközőszáraz hajba, majd a diffúzorral ellátott hajszárítóval lazán, tincsenként szárítsuk meg a hajunkat. Ezután akár kibontva is viselhetjük a hajat, anélkül, hogy stílustalannak tűnne. A frizura egyik variációja során a leírtaknak megfelelően járunk el, azonban a szárítás után egy laza kontyot készítünk, amit egy hajtűvel díszítünk, vagy hajpánttal dobjuk fel a megjelenését.

Gyors frizura csavarással: csak hosszú hajra alkalmazható
Kevesebb, mint öt perc alatt is varázsolhatunk magunknak csinos, látványos frizurát. Készítsünk oldalválasztékot, és arról az oldalról, amerre a hajunkat fésültük, válasszunk le elölről egy nagyobb tincset. Fentről lefelé csavarjuk meg, majd rögzítsük hajtűkkel. A csavart fürt segítségével kössünk egy oldalcopfot. További variáció, ha a lófarokba kötött hajat befonjuk, és esetleg egy csattal a fejtetőre rögzítjük.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Csík bogarak

A bogarak földünk leginkább nem szeretet fajához tartoznak.Nagyon sokan félnek tőlük pedig ezeknek a kis …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük