Kezdőlap » gyerek póló » Gyermekpóló viselése

Gyermekpóló viselése

A gyermekpólót napjainkban nagyon szeretik, elterjedt viselet felnőttek, és gyermekek körében egyaránt. Nagyon nagy a választék, vannak jobb minőségű, nevezhetjük úgy is, hogy márkás pólók, de akadnak silányabbak is, amit például ha egyszer kimosunk, vagy a színét, vagy a formáját, de előfordul olyan is, hogy mindkettőt felveszik. Ezért nem árt ha ebből a ruhaneműből a drágábbikat választjuk. A kisgyermek pólóknál, mivel gyerkőcök fogják hordani, jó ha arra is oda figyelünk, hogy könnyen mosható legyen. Az Amerikaiak kezdték el hordani, és feltalálni, így azután eljutott Magyarországra is.

A kisgyermekes pólókban sokféle színű, mintázatút ismerünk, találhatunk az áruházak polcain. Nem kell már nagy hangsúlyt fektetnünk a szín választásra, inkább a rajta lévő figura, felirat a mérvadó. Ellentétben azzal, hogy a régi időkben, a kisfiúkon kéket, a kislányokon rózsaszínűt láttunk, ma már olyan mindegy, felvehet a gyermekünk bármilyet, ha tettszik neki. :-) Nagyon sok helyre feltudjuk venni, de főként sportrendezvényeken vesszük nagy hasznát. Akkor nem árt ha a gyermek pamut pólót vesz fel, ugyanis annak sokkal nagyobb a felszívóképessége a sportolás miatt előforduló izzadásnál. Viszont a kisfiúk nagyon szeretik a különböző sportolók, mint például egy híres focista nevével, fotójával ellátott mezt hordani. Ezekkel viszont bánjunk nagyon óvatosan, mivel a legtöbb ilyen mezt, nem pamut anyagból, hanem műszálasból készítik, az pedig nem lég áteresztő, abba viszont nagyon könnyen beleizzadhatunk.

Olcsó és kiváló minőségű gyerek pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Itt a póló, hol a póló…

Minden gyermekes szülő rendszeresen szembesül azzal a “borzasztó” dologgal, hogy csemetéje ismét kinőtte ezt,azt,amazt. Mivel …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük