Kezdőlap » Családi élet » Gyerek póló szülői és gyerekszemmel

Gyerek póló szülői és gyerekszemmel

Lehet, sokan nem is gondolják, hogy megfelelő pólót választani a gyereknek nem is egyszerű feladat, hiszen az mellett, hogy a méretet figyelembe vesszük fontos tényező az anyaga és a szín is.
Ha gyermekünket kérdezzük, hogy melyik pólót viselné szívesen, több mint valószínű, hogy a színe alapján fog dönteni, a lányok többnyire a pirosat, rózsaszínt kedvelik, a fiúk inkább a kéket, zöldet választják, illetve mérvadó lehet, még a kedvenc mesefigurák vagy szimpatikus figurák képei melyek rá vannak hímezve vagy nyomtatva a pólóra. Az is valószínű, hogy az érdekes minták felkeltik a gyerek figyelmét, ami döntő lehet a választás során.

Ám, szülői szemmel természetesen a kényelemes és puha anyagból készült gyermek póló felel meg, amely beszívja az izzadságot is, könnyen tisztítható és az ára is elfogadható.
Nem ritka eset, hogy a gyerek is elkíséri a szülőt a pólóvásárlás során, amikor is éles vita alakulhat ki, hiszen más szemszög alapján dönt mindkét fél.
Természetesen figyelembe kell venni a szülőnek a gyerek kívánságát és mindenképpen meg kell találni a kompromisszumos megoldást, azaz kiválasztani azt a pólót, mely tetszik a gyereknek és a szülő elvárásainak is megfelel.

Tehát, ne essünk abba a hibába, hogy azt gondoljuk a pólóvásárlás gyerekkel könnyű és egyszerű dolog, de ennek ellenére érdemes magunkkal vinni a gyerkőcöket, hiszen csak így tudják megtanulni azt, hogy egy ruha történetesen a gyerek póló kiválasztásánál is több szempontot figyelembe kell venni, ami semmiképpen nem válik kárukra a későbbiekben.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Mit tanít az apuka a kislányának?

Minden apa különleges szerepet játszik a lánya életében. Az apa feladata, hogy megmutassa kislányának, milyen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük