Kezdőlap » Fitnesz » Guggolj a topmodell lábakért

Guggolj a topmodell lábakért

Számos mozgásforma közül válogathatnak azok, akik szeretnének csinos, formás lábakat elérni, azonban ezek közül néhány hasznosságát meg lehet kérdőjelezni. Egy gyakorlatsor azonban bizonyítottan rendkívüli hatást ad, mely nem más, mint a guggolás.

Azt gondolhatnánk, hogy a szép lábakért kötelező edzőterembe menni, azonban ezt meg kell cáfolni, hiszen van jónéhány otthon végezhető hatékony gyakorlat, melyek közül most a guggolásról ejtenék néhány szót. Egyszerű, nem igényel semmilyen speciális eszközt, mindössze egy kényelmes talajra, nadrágra, felsőre van szükségünk. Álljunk közepes terpeszbe, a hátunk legyen egyenes és próbáljunk meg úgy guggolni, hogy a fenekünket toljuk hátrafelé, ne pedig a térdünket nyomjuk előre. Ha az utóbbi hibába esünk, könnyen elképzelhető, hogy aa térdizmaink meglazulnak, a bokánk fájni fog, arról nem is beszélve, hogy nem hatékony ez a módszer.

Napi 100 guggolás már eredményhez vezethet, 1 hónapon belül változást figyelhetünk meg a combunk feszességét és a narancsbőrünk csökkenését illetően. Tűzzük ki az elérni kívánt eredményt 1 hónap leforgása alatt, teljesítjük mindennap a 100 guggolást, mellette fogyasszunk sok folyadékot, mely inkább vízből, zöld teából álljon, emellett próbáljuk minimalizálni az elfogyasztott szénhidrátot. Készítsünk képeket az 1 hónapos próba alatt, s aztán figyeljük meg a változást. A guggolás nem csak eltünteti a zsírt a combokról és a fenékről, de izmosítja is. Fontos, hogy végezzünk mellette nyújtó gyakorlatokat, hogy ne izmosodjon meg túlságosan a comb.

Mindenkinek ajánlott ez a fajta gyakorlat, aki szeretne olyan lábakat elérni, mint amivel a topmodellek lejtenek végig a kifutón.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Szimmetria problémák – Váll

Mind nőknél mind férfiaknál megkerülhetetlen a vállak edzése. Egy női test nem válik férfiassá, attól …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük