Kezdőlap » Szállások » Grand Hyatt Hotel Martinez – Cannes

Grand Hyatt Hotel Martinez – Cannes

Sugárutak, elegáns butik karcsú pálmafák sora, a türkizkék tenger és a homokos strandok, rangos jachtok, híres szállodák – ez a Cote d’Azur.
Cannes-ba természetesen nem csak ezért jönnek az ember. Számos világsztár megfordul itt évente legalább egyszer, de az egyszerű látogató sem érzi mellőzöttnek magát.

A francia Riviéra leghíresebb szállodája már önmagában megér egy utazást.
A Hotel Martinez a 19. században épült, gyönyörű art-deco stílusban. Vendégkönyvében hírességek nevének egész sora található: Ferenc-József főherceg, Montmorency hercege, vagy a nagy költő Paul Valery. De Cannes a filmes világ rangadó helyszíne is, ezért nincs mit csodálkozni olyan neveken,mint Quentin Tarantino, David Lynch, Woody allen, vagy Penelope Cruz és Milla Jovovich.

A Hotel Martinez hét emelet luxusa várja vendégeit gyönyörű szobákkal, és speciális személyzet 24 órában áll rendelkezésre, megfelelve minden kívánságnak, és követelménynek.
A szállodában luxus és elegancia egyesül, bársonyszőnyegen járhatunk, a fő színek is tükrözik az előkelő stílust: okker és elefántcsont színeken kék és lila virágok pompáznak. Értékes faburkolattal is találkozhatunk, és mindenhol neves designerek bútoraiba botlunk.

A reggelit a teraszon eltöltve azúrkék tenger látványa teszi pompázatossá, miközben a gőzölgő kávénkat fogyasztjuk, és napilapokat olvasgatunk. Két Michelin csillagos gourmet éttermében, a Palme D’orban a mozivilág tükröződik vissza. A falakon filmsztárok fekete-fehérben, és számtalan arany- és bronzfigura tekint ránk. Kiváló választás egy remek kagyló tejszínes mártással és jégborral.

A hotelben Spa is működik, a svájci luxus kozmetikai cég L.Raphael Geneve termékeivel és eszközeivel fiatalodhatunk. Hangulatos légkör fogad, elegáns bútorok és gyönyörű orchideák, kellemes zene és lágy fények teszik kellemessé kikapcsolódásunk. Oxigéndús arckezelések, és alakformáló kezelések segítik szépségünk megtartását.
Megfordult itt már Bruce Willis és Jane Fonda is.
A szobaárak 200 eurótól kezdődnek, egy komplett arc és alakkezelés ára 650 euró.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Kedvezményes szállás az Ion szigeteken? Cephalonie az ön választása.

Az Ion szigetek legnagyobbika (781 km2) és minden bizonnyal Korfuval együtt a legérdekesebb is. Egyenlőre …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük