Kezdőlap » Hotel » Georgia állam

Georgia állam

Georgia, az Amerikai Egyesült Államok 24. tagállama, az ország délkeleti részén helyezkedik el, és átfolyik rajta a Mississippi folyó. A tagállamok közül Georgia a 9. legnépesebb, legnagyobb városa Atlanta, azonban itt helyezkednek el a tőle kisebb Augusta, és Columbus városok is.
Georgia-ban, melyet délről Florida határol, számos látnivaló található, csak hogy néhányat ezek közül megemlítsünk, híres a Georgia Aquarium, a Piedmont Park, és a Centennial Olympic Park is. Ebben az államban tekinthetjük meg a Bonaventure Cemetery-t, a Martin Luther King, Jr. National Historic Site-ot, a Georgia’s Stone Mountain State Park-ot, itt látogathatunk el az Atlantai állatkertbe, az Atlantai botanikus kertbe, és a University of Georgia Marine Education Center and Aquariumba is.

Georgia államba repülővel tudunk eljutni, és habár több útvonal is lehetséges, mindenképp célszerű azt választani, hogy az Atlantai repülőtérre érkezzünk. Szerencsére több légitársaság is indít ide járatokat, így akár átszállással is ide repülhetünk, ha úgy olcsóbbra jön ki az útiköltség, Amszterdam, Toronto vagy Párizs érintésével is utazhatunk. Habár nagyon hosszú az út mire ideérünk, hiszen legalább 20 órát kell majd utaznunk, itt garantáltan rengeteg élménnyel fogunk majd gazdagodni. Törekedjünk arra, hogy a lehető legtöbb látnivalót megnézzük, hiszen ebben az államban nagyon sok olyan hely van, ahová érdemes ellátogatni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Utazzunk Bolíviába

Bolívia Dél-Amerikában található ország, amely a kontinens közepén fekszik, ezért nincs közvetlen tengerpartja. Az ország …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük