Kezdőlap » A(z) mitől habos a méz fórumtémák: (page 4)

A(z) mitől habos a méz fórumhoz témák:


Mustár: finom, és egészséges

A mustármagot elsősorban ételek ízesítésére használjuk: legtöbbször krémes állagú mustár formájában. A mustár előállításához fehér, barna, vagy fekete mustármagot használnak. Minél sötétebbek a magvak, annál intenzívebb, erősebb az íz. A...

Érdekel a cikk folytatása? »

Milyen gyakori allergiát okozó ételek vannak?

nehézség, hányás, bőrkiütés, ekcéma kialakulása,légzési nehézségek, szájban viszkető érzet, ajakduzzanat,nyelvduzzanat,hányás-hasmenés,puffadás,hasi görcsök. A leggyakoribb allergén ételek: • Tojásallergia: kiválthatja akár a fehérje, akár a sárgája. A fehérjében az emberi szervezet számára...

Érdekel a cikk folytatása? »

Ír kávékülönlegesség

amely hőálló, de egyben talpas üvegpohár. Az ír kávéspohár formáját illetően leginkább egy söröskorsóhoz hasonlítható, nem pedig kávéspohárhoz. Ebbe a pohárba öntsük majd a kávét, azonban még mielőtt ezt megtennénk,...

Érdekel a cikk folytatása? »

Esküvői ruha divat 2013

Ami a ruhák formáját, és alakját illeti, szintén újdonságnak hathatnak az óriási, különleges formákat alkotó fodrok, amelyek a ruha bármely részén megjelenhetnek. Ezen kívül pedig sokak örömére újra divatba hozták...

Érdekel a cikk folytatása? »

A szegedi vadászétterem

Szeged városában a Stüszi Vadászétterem nevű vendéglátóhely volt az első, amely igazán kiérdemelte a vadászétterem rangot. Az ötven fő befogadására képes hely azóta a város kuriózumává vált. Az étterem belső...

Érdekel a cikk folytatása? »

Amerikai szőkeség

szirupot, tojást és a lisztet majd alaposan keverjük össze. Rakjuk félre, míg elkészítjük a tésztát.. A vajat, a vaníliaaromát és a cukrot keverjük habos állagúra és fokozatosan adjuk hozzá a...

Érdekel a cikk folytatása? »

Friss fórum hozzászólások