Kezdőlap » A(z) anyajegyek fajtái és jellemzésük fórumtémák: (page 4)

A(z) anyajegyek fajtái és jellemzésük fórumhoz témák:


Hogyan táplálkozzunk egészségesen?

enni, mint például gabona féléket, vagy teljes kiőrlésű készítményeket, több gyümölcsöt, vagy olyan termékeket, amelyekben meg találhatóak az ásványi anyagok, vitaminok egy fajtái. Fogyasszunk sok zöldséget. Emellett fogyasszunk folyadékokat, több...

Érdekel a cikk folytatása? »

Paprika

nagyon hideget, viszont fagyasztani lehet, akkor kisebb darabokra vágjuk fel. Fogyaszthatjuk sütve, főzve, salátának, és természetesen nyersen is igazán finom. A trópusi országokban a kisebb, csípős paprikákat termesztik, ebből készítenek...

Érdekel a cikk folytatása? »

Mire jó a padlizsán?

sok trágyát, hőt és napfényt igényel a jó termés érdekében. Akkor érett, ha a termés elérte a várható maximális méretét, héja pedig szép fényes. Ne hagyjuk túlérni, mert öreges, rágós...

Érdekel a cikk folytatása? »

A tea fajtái, és minőségük

földrajzi elhelyezkedése, és a növény levelének nagysága alapján. A különböző teafajták különféle helyekről származnak. A legfontosabb termesztési területek a következők: Assam: az a tea, ami erről az észak-indiai vidékről származik,...

Érdekel a cikk folytatása? »

A gyöngyhagyma fajtái

...csípős, édeskés. Magról termeszthető. A Barbetta gyöngyhagyma nagyobb méretű, gömbölyded alakú, édeskés ízű, magról és dugványról is termelhető. A ‘Szentesi fehér’ kerekded, rövid tenyészidejű, ezüstfehér héjú, édes ízű dughagymáról termezhető....

Érdekel a cikk folytatása? »

Friss fórum hozzászólások