Kezdőlap » Házfelújítás » Festés előkészületek

Festés előkészületek

Napjainkban ha nem szeretnénk súlyos pénzeket kifizetni a festőnek, saját magunk is megoldhatjuk a lakásunk felújítását. Nem szükséges a mai világban szakembernek lennie senkinek, mivel nagyon jó eszközök állnak rendelkezésünkre, csak egy kis kreativitásra van szükségünk. És természetesen jó ötletekre. A festékboltban kaphatóak nagyon jó eszközök, amivel könnyedén kivitelezhetjük terveinket. Egy kis idő, és természetesen jóval kevesebb pénzre lesz szükség. Ha először festeni szeretnénk, akkor jó erősen tisztítsuk meg a festendő felületet, ha poros, akkor azt távolítsuk el a falról. Ha sötétebb színt szeretnénk felvinni, akkor jobb , és költségmentesebb ha bekevert festéket vásárolunk, vannak már nagyon jó minőségűek!

Amennyiben világos színt szeretnénk, akkor ajánlatosabb, és természetesen olcsóbb, ha mi saját magunk keverjük be otthon. Ehhez csak egy fehér diszpire, és amilyen színre szeretnénk festeni, olyan színező pasztára. Nagyon jó felhordó ecsetek, hengerek kaphatóak, amivel könnyű a megoldás. Ha nem egyszínű falat szeretnénk, abban az esetben vannak különféle praktikák, amivel feldobhatjuk a falainkat. Például, egy rongy, vagy seprű segítségével, különböző mintákat is tehetünk bele. De egyébként vannak olyan festékek is, amik már eleve mintázottak.

Arra azonban nagy hangsúlyt fektessünk, hogy előtte ragasszuk le a konnektorokat, és a nem festendő felületeket. A padlózatra sem árt egy nagyobb fólia, mivel akármennyire is vigyázunk, elengedhetetlen, hogy ne csöpögjön le a festék. Jó munkát kívánunk mindenkinek!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan tervezzük a vízvezetékek olcsó átalakítását?

A legtöbbször, ha fiatalok költöznek egy nem újépítésű házba, a felújítás során mindenképp szükség lesz …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük