Kezdőlap » Divat és szépség » Férfi trend- Az örök klasszikus

Férfi trend- Az örök klasszikus

Fekete öltöny fehér inggel. Melyik férfi az, aki nem próbálta még ezt a kombinációt? Ballagások, ünnepségek, vizsgák… Mind-mind olyan események, ahol az átlag, hétköznapi ember is elegánsan öltözik ki. De fel lehet venni temetésekre, esküvőkre,bulira, bálokra, konferenciákra, tárgyalásokra, de esetleg még egy randira is. A nők szeretik azokat a férfiakat, akik megjelenésükkel igényességet sugallnak. A fiatalok és az idősek számára is nagyon ideális lehet bármilyen eseményre. Választhatunk mellé csokornyakkendőt vagy hosszú,vastagabb nyakkendőt is. A fiatalok általában a csokornyakkendőt részesítik előnybe.

Figyelnünk kell a színekre. A fekete öltönyhöz és fehér inghez a fekete vagy piros nyakkendő illik a leginkább. Lehet mintás is és egy színű is. Arra figyeljünk nagyon, hogy ha kockás inget veszünk fel, akkor csíkos legyen a nyakkendő, ha csíkosat, akkor értelemszerűen kockás legyen a nyakkendő.

Fekete öltönyhöz nem vehetünk fel fehér zoknit. Mindenképpen sötét és egyszínű zoknit kell hordanunk ehhez az öltözethez, a leginkább ajánlott a fekete. Abba senki sem tud belekötni. Természetesen a cipő se legyen rikító színű, itt is célszerű fekete ünneplő cipőt választani.

A csíkos nadrág manapság már nem annyira divat, de amennyiben halványabb csíkok találhatóak rajta, jó választás lehet. Arra viszont nagyon figyelni kell, hogy ahogyan említettem a nyakkendő-ing kombinációt, ne legyen kockás vagy csíkos mindkettő. A nadrág esetében, – amennyiben csíkos nadrágot választunk – semmilyen mintája ne legyen az ingnek.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Aminosavak: segíthetnek meggátolni a bőr öregedését?

Az aminosavak fiatalító hatással vannak a bőrünkre. Ha az étrendünk megfelelő mennyiségben tartalmazza őket – …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük