Kezdőlap » Divat és szépség » Fehérebb fogak szódabikarbónával

Fehérebb fogak szódabikarbónával

Ki ne szeretne a szuper sztárokhoz hasonló , szinte vakító fehér fogakat …. mindenki ! Nagyban befolyásolja az összképet , hogy mennyire szépek vagy éppen fehérek a fogaink . Manapság sokan a cigaretta vagy akár a kávé függőivé váltak , ami nagyban elősegíti a fogak sárgulását . A sárgaságért felelős lehet még a tea , vagy akár a vörösbor is . Szomorú , de a mai világban a fogfehérítést sok fogász horribilis áron végzi el , és nem sok mindenki teheti meg , hogy kiropóbálja ezt a lehetőséget akár csak egyszer is .

Viszont van szerencsém bejelenteni , hogy nem kell több ezreket vagy akár több tízezreket költeni egy ilyen folyamatra, hiszen , ha ügyesek vagyunk, akkor otthon is fehérebbé varázsolhatjuk fogainkat , Egy minden háztartásban megtalálható szert ajánlunk , ami a tapasztalatok szerint beválhat. Az első lépés amit meg kell tennünk , hogy megválunk káros szenvedélyeinktől , illetve a sárga szín megjelenéséért felelős ételek , italok fogyasztását azonnal csökkentenünk kell . Ha ezzel megvagyunk , akkor elgondolkozhatunk, hogy mivel hozzuk helyre az általunk okozott károkat .

Nagy segítséget nyújthat , a már annyiszor jó hatásairól híres szódabikarbóna , ami foglepedékek eltávolítási tudásával is dicsekedhet . Viszont a rendszerességet mellőzünk , mert hosszútávon árthat . Használjuk úgy , mint a fogkrémet . Tegyünk a fogkefére és súroljuk át vele fogainkat ,majd öblítsük ki a szánkat . Tehát látható a fenitek alapján, hogy egy otthoni módszer is tökéletesen beválhat az gyönyörű mosoly eléréséhez , Próbáld ki :)

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A fránya barnás foltok …

Az idő múlásával sokaknál jelentkezik a barna foltos arcbőr problémája. Egy-egy pattanás – szakszerűtlen -kinyomása …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük