Kezdőlap » Esküvő » Esküvő – másképp, hogy könnyebb legyen!

Esküvő – másképp, hogy könnyebb legyen!

Az esküvő szó alatt mindenki arra gondol, hogy az ifjú pár milyen elegáns és minden előre szépen el lett tervezve, hogy a lehető legjobb legyen, mind az ifjú jegyesek, mind a család és a barátok számára a nagy napon. Nos nézzük mit tehet a menyasszony és a vőlegény azért, hogy a nagy nap, az valóban a leggyönyörűbb emlék legyen saját maguknak és nem utolsó sorban a többieknek is.
Bizonyosodjatok meg arról, hogy kikre bíztok feladatokat a ceremónián, hogy valóban megbízható személyek-e és mennyire tudtok rájuk számítani. Azért is fontos ez, hogy ha több dolgot más tud elvégezni helyettetek, akkor nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak lehettek.

Az esküvőt megelőző héten újra hívjátok fel a fényképészt, a videóst, a sminkest, a fodrászt, a cukrászt és minden olyan embert, aki fontos, hogy az esküvő napján pontosan a megbeszélt időpontban megjelenjen, hogy az idegeskedést elkerüljétek azáltal; hiszen van más ezer meg egy dolog, amivel fontosabb törődnötök a ti napotokon.

A költségvetési keretet se lépjétek túl, mindenki meg legyen elégedve a családban, és az ifjú pár is remekül nézzen ki.
Kezdjétek el gyűjtögetni azokat az ötleteket, képeket, jegyzeteket, amik tetszenek és amik inspirálhatnak a nagy nap szervezésében.

Legyen meg nálatok kéznél mindenkinek a telefonszáma és ti is osszátok meg a tiéteket mindenkivel, akivel kell, arra az esetre, ha valaki nem találna oda hozzátok vagy esetleg késne. Sok idegeskedést spórolhattok ezzel.
Nos ez csak egy pár jó indulatú tanács, amelyet már ezen keresztül ment férjek és feleségek elmondása alapján gyűjtöttünk össze. Reméljük segíteni tudtunk ezzel az egyik legfontosabb napot az életetekben nyugodtabbá tenni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A szamburuk útja a házassághoz vezető úton

Az egyik Kenyában élő természeti nép, a szamburuk alig százhúszezren vannak. A nomád, félnomád életvitelű …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük