Kezdőlap » Esküvő » Esküvő avagy az utolsó nap gondolatai

Esküvő avagy az utolsó nap gondolatai

Legtöbben bíznak benne, hogy szerelembe esés és az igazi megtalálása után jön majd egy nap, mikor talán örökre egybe köttetik életük. Addig sok mindennek el kell telnie; a közös gondolatvilág kialakítása, másik megismerése, tolerancia kialakulása, és ha már esküvő, akkor természetesen a leánykérés. Az esküvő előtti nap talán életünk egyik legizgalmasabb és leggondolattelibb napja. Száz és száz kérdés megfordul ilyenkor a fejünkbe: Jól döntöttem? Nem bánom meg? Mi lesz ezután? Változik valami?

És még más számos, normál körülmények között fel sem merülő kérdés cikázhat ilyenkor a fejünkbe. Szokták mondani és ettől függetlenül mindenki hihet amiben szeretne, hogy “ennek így kellett történnie”. Akármennyire is törekszünk gondolataink ‘legyűrésére’ nem fog sikerülni. Mindenkinek a saját döntése volt ideáig eljutni és valószínűleg ezt a döntést megelőzte egy boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolat, aminek a gyümölcse egy papír, ami egybeköti a két ember további életét. Természetes dolgok ezek a kérdések mindenki fejében.

Nem kell megijedni, hogy ilyenek jutnak eszünkbe, hiszen nem kis dolog előtt állunk. Mindenkivel előfordul. Természetesen, ami igazából a fontosabb és cselekvésre, boldogságra buzdító tényező azok a pozitív gondolataink. “Végre, erre vártam mióta, megtaláltam az igazit, akivel talán leélem életem hátralévő részét és aki feltétel nélkül tud szeretni, feltétel nélkül tudom szeretni. Másnap mindenki rájön, hogy igenis megérte a stressz, az idő, amit bele “áldoztunk” ebbe a kapcsolatba. A jövőt ugyan senki sem látja, de igyekezzünk a legboldogabban megélni azt.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nászajándék – mit vegyek?

Egy esküvői meghívás mindig öröm, hiszen olyan eseményre invitálnak, amelyet az ifjú pár kiemelkedően jól …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük