Kezdőlap » dioptriás napszemüveg » Éles látás napsütésben is

Éles látás napsütésben is

Lassan már általánossá és egyben divattá válik a dioptriás napszemüvegek használata hazánkban is. Azoknak, akiknek eddig választaniuk kellett az éles látás és a napszemüveg között, megkönnyebbülhetnek. Több optika is piacra dobta már dioptriás napszemüvegét, ami segít abban, hogy elfelejthessük a napfényben hunyorgást vagy szimplán a napszemüveg viselése miatti “nem látást.” Igazi kettő az egyben. A vizuális élmények és a napsütés is élvezetessé válik ezáltal, ugyanis ezek a lencsék lehetővé teszik ezt a kényes kombinációt. A lencsék tulajdonságuk miatt semlegesítik a különböző erős, visszaverődő fényeket, csillogást, amitől a sima dioptriával ellátott szemüvegek nem védik szemeinket. Ez a technológia segít abban, hogy a látás élesebb, nyugodtabb és élménydúsabb lehessen és nem csak egy verőfényes napon, hanem akár a vízparton is.

A lencsék nem csak azoknak hasznos és kényelmes, akik nehezen látnak távolra napsütésben, hanem azok is, akik rendszeresen sportolnak szabadban, vagy csak sokat tartózkodnak a szabadban. Megfelelő megoldás a fényérzékenyek számára is. A lencsék maximális UV védelmet biztosítanak, s megszüntetik a zavaró csillogást, fényvisszaverődést. A dioptriás napszemüvegek tökéletesek vezetéshez, különböző szabadban végzett tevékenységekhez, de még vízi sportokhoz, síeléshez és horgászáshoz is. A fényvisszaverődés okozta sugarakat, fényeket polarizált lencsék segítségével semlegesítik a lencsék, melyek könnyű, műanyag lencséből készülnek.
Leggyakrabban előforduló lencse színek vannak, amik közül tetszés szerint választhatnak a kényelem ezen fajtájának igénybe vevői: a barna, szürke és a világosbarna.

Olcsó és kiváló minőségű dioptriás napszemüveget keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Érdemes vásárolni dioptriás napszemüveget?

A régebbi időkben, ha az ember gyereke nem jól látott, elment megvizsgáltatni a szemét és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük