Kezdőlap » Hotel » Egyiptomba olcsón? Lehetséges?

Egyiptomba olcsón? Lehetséges?

Egyiptomot sok olyan turista választja nyaralása célpontjául, aki szereti az elit szállodákat, a minőségi kiszolgálást, és a luxust. Ennek azonban ára van. Nem sok ember mondhatja el magáról, hogy minden évben Egyiptomba látogat el mivel a szállodák és az utazások árai, árfolyamoktól függően körülbelül 160000ft-tól kezdődnek. Egyszóval a magyar fizetéseknek nagyon drágák.

Azonban ha leleményes az ember, előre gondolkodik és kivárja a megfelelő időpontot, könnyen elutazhat a fáraók földjére. Nyáron természetesen méregdrágák az utak Egyiptomba, főleg Kairóba, ezért ha tényleg látni szeretnénk a piramisokat legyünk türelemmel, és inkább válasszunk valami magyar úti célt a nyári nyaralásunknak ami nem fog minket nagy költségekbe verni.

Szeptembertől kezdve figyeljük a népszerűbb utazási irodák kínálatait, és vessük össze mennyivel olcsóbb lett az Egyiptomi utazások összege. Ha nem veszünk észre nagy változást, akkor maradjunk annál a légitársaságnál, akinél közepes mértékben csökkent a repjegy ára. Majd október és november végén megint tegyük ezt meg, és megláthatjuk, hogy akár 50-60 ezer forinttal is olcsóbbak lettek az utak, amivel így majdhogynem egy fél utazást spórolhatunk meg, ha várunk a megfelelő időpontig. Bár vannak olyan alkalmak is, amikor a karácsonyi last-minute utazásokkor még kedvezményesebbek a jegyek, ám ez nem minden évben van így. Tehát ha Egyiptomba szeretnénk menni, várjunk, és akár egy magyarországi nyaralás árából el is utazhatunk októberben vagy novemberben a fáraók földjére.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Vír szigete

Horvátországban, Zadartól összesen 25 kilométerre található Vír szigete, amely Dalmácia északnyugati részén helyezkedik el. Ez …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük