Kezdőlap » Hotel » Egy kedvelt síparadicsom, Garmisch-Partenkirchen

Egy kedvelt síparadicsom, Garmisch-Partenkirchen

Habár Garmisch-Partenkirchen egy nagyon kis település, amit nem sokan ismernek, mégis a paradicsomot jelentheti azok számára, akik szeretnek síelni, és odavannak a téli sportokért. Ezen a helyen persze nemcsak síelni, hanem nyáron túrázni, és pihenni, valamint kirándulni is lehet. Garmisch-Partenkirchenben vannak felkapottabb, és kevésbé felkapott helyek is, melyek között 4-5 csillagos szállodák is találhatók.

Az egyik legexkluzívabb hely az ötcsillagos Reindl´s Partenkirchener Hof, ahol luxuskiszolgálást kapunk, amit természetesen meg is kell fizetnünk. Sokak szerint a legelbűvölőbb hely a településen a Hotel Edelweiss Garni, amely egy négycsillagos szálloda, egyaránt megfelelő családok és párok számára is. A településen persze átlagos szállásokra is bukkanhatunk, ilyen például a Hotel Almenrausch und Edelweiss, amely egy háromcsillagos hely, szép környezetben, elismert minőségi szolgáltatásokat nyújt vendégeinek. Tipikusan vidékies hangulatot áraszt magából a Garmischer Hof, ami viszont kedves kis helynek tűnik, valamint ugyancsak ehhez hasonlít az elegáns stílusú Atlas Posthotel, ahol 44 szoba áll a vendégek rendelkezésére. Természetesen, hogyha előre foglaltatunk interneten keresztül szállást, akkor olcsóbban megúszhatjuk az erre vonatkozó költségeket, és többet költhetünk másra.

Garmisch-Partenkirchen sípályái legalább 40 kilométer hosszúak, amely fel van osztva fekete, piros, és kék nehézségi szintű szakaszokra. Ide úgy érdemes utazni, hogyha először Münchenbe megyünk el, majd onnan valamilyen közlekedési eszközzel, esetleg vonattal megyünk tovább a városba.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Bamako, a híres rallyváros

Bamako az Afrikában található Mali fővárosa, és egyben az ország politikai, közigazgatási, és gazdasági központja …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük