Kezdőlap » Esküvő » Egy felejthetetlen és nem megszokott nászajándék

Egy felejthetetlen és nem megszokott nászajándék

Szerelem és béke, ezek a galambokkal kapcsolatos asszociációk. Egy csókolózó galambpár pedig szimbolizálhatja az ifjú párt, éppen ezért szokássá vált ismét, hogy egy sokadik kristályváza helyett egy kosár fehér galambot rendelnek ajándékba.

Tájékozódási és teljesítőképessége teszi páratlanná a hófehér postagalambot, amelyek ismét divatba jöttek, de nem azért,hogy elhozzák az általunk várt levelet, hanem varázslatossá tegyenek egy fontos eseményt. Hófehér kosárban akár ötven galamb is kényelmesen elfér, hogy miután az ifjú pár felnyitja a kosarat, azok ismét hazarepülhessenek maguk mögött hagyva a szerelem és béke jelét.

És ha még ez sem volt elég, a bátrabbak a kezükbe is foghatják ezt a csodálatos madarat, majd egyszerre engedhetik útjára őket, amelyek képesek több száz kilométer távolságból is megtalálni a megfelelő irányt. A szolgáltatók természetesen részletes szakértői tanácsadást nyújtanak akár az esküvő előtt, vagy a helyszínen.
A postagalambok rendkívüli figyelmet és törődést igényelnek, betanításuk igen hosszadalmas, mégis világszerte megtaláljuk őket. Nagyon tiszta állatok, szeretnek fürdőzni, akár egy kisebb kalitkában is jól érzi magát. Szívesen ülnek a házak tetején, majd a szerető gazdi hangjára és a friss magok illatára azonnal lecsalogathatóak.

Tehát mielőtt megrendelnénk egy újabb kristályvázát a dátummal gravírozva, érdemes elgondolkozni, hogy mennyivel szebb és felejthetetlenebb élmény lehet egy kosár hófehér galamb, amelyek emlékét talán örökké megőrizheti az ifjú pár. Arról viszont feltétlen gondoskodjunk, hogy az esküvőszervező ne feledkezzen el a megfelelő helyszín és a fotós csapat biztosításáról, ugyanis azt tudni kell, hogy csak bizonyos időjárási viszonyoknál röptethetőek ezek a fenomenális madarak.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A szamburuk útja a házassághoz vezető úton

Az egyik Kenyában élő természeti nép, a szamburuk alig százhúszezren vannak. A nomád, félnomád életvitelű …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük