Kezdőlap » Hotel » Easyhotel szálloda

Easyhotel szálloda

Budapest belvárosában, a pesti oldalon, az Oktogon, és az Andrássy út kereszteződésénél található az Easyhotel szálloda, amely olcsó szálláslehetőségeket kínál. A hotel szolgáltatásai és árai megfelelő arányban vannak a képviselt színvonallal, így akinek hirtelen szállásra van szüksége, érdemes megnéznie az Easyhotel ajánlatait.
A szálláshely saját weboldalán megtekinthetőek az aktuális árak, és természetesen a szobafoglalásra is lehetőségünk van ugyanitt, így hogyha előre tudjuk hogy valami tennivalónk lesz a fővárosban, és szeretnénk megszállni, előre is foglaltathatunk. A kínálatra többnyire a kis szobák a jellemzőek, melyekben minden alapvető felszerelés megtalálható, például egy kétágyas szoba ára úgy 40 euró körül mozog egy éjszakára. A hotel szolgáltatásai között szerepel az internetezési lehetőség is, és persze minden olyan szolgáltatás, melyet egy ilyen színvonalú szálláshelynél megszokhattunk. Az Easyhotel szállodába semmilyen háziállatot nem vihetünk be, így erre érdemes ügyelni akkor, hogyha házi kedvencünkkel indulunk útnak.

A szobákra még jellemző, hogy légkondicionáltak, és természetesen mindhez tartozik saját fürdőszoba is. Mindenképp pozitívum, hogy a szálloda ténylegesen a belváros szívében, központjában helyezkedik el, így innen bármi percek alatt elérhető, legyen szó akár étteremről, bárról, üzletekről, vagy bármi másról. Néhány perces sétára van csupán innen a West End City Center, kávézók, és szórakozóhelyek.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Duisburg főbb szálláshelyei

Duisburg Németország vesztfáliai régiójában található, a Rajna és a Ruhr folyó között. Testvérvárosaként sokan Düssedorfot …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük