Kezdőlap » Hotel » Duisburg főbb szálláshelyei

Duisburg főbb szálláshelyei

Duisburg Németország vesztfáliai régiójában található, a Rajna és a Ruhr folyó között. Testvérvárosaként sokan Düssedorfot emlegetik, mivel a két település nevének a hangzása németül nagyon hasonló, és mindössze 22 kilométerre találhatóak egymástól.
Ha utazásunk során ide érkezünk, nagyon sok szálláslehetőség közül tudunk majd választani, amelyek a következők. A városban a legolcsóbb szálláslehetőség a diákszállás, ami körülbelül 25 euróba kerül egy főre éjszakánként, reggelivel együtt.

Itt igény szerint nagyobb szobákat is tudnak biztosítani családok számára. A háromcsillagos szállodák közül kiemelhetjük a Hotel Regent –et, a Hotel Sittardsberget, Mercure Hotel Duisburg Cityt, még a négycsillagosok közül a legelitebbnek mondható a Mark Hotel Duisburger Hof.
Hogyha csak néhány napra jövünk ebbe a városba, érdemes egy kevés időt szakítani a település népszerűbb látnivalóira, mint például a Botanikus kertre, az Állatkertre, a Rheinparkra, a Revierpark Mattlerbusch-ra. A nyári időszakban pedig a Wedau fesztivál az ami ide vonzza az érdeklődőket.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ismerjük meg Girona-t

Girona, a magyarok számára bizonyára ismert üdülőhely, mivel nagyon sok repülőjárat landol itt, ami Budapestről …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük