Kezdőlap » Hotel » Dublin legnépszerűbb szállodája, az O’Callaghan Stephens Green Hotel

Dublin legnépszerűbb szállodája, az O’Callaghan Stephens Green Hotel

Az O’Callaghan Stephens Green Hotel, Írországban Dublin belvárosában található. Ez egy olyan luxusszálloda, amely bárki számára tudja biztosítani az igényeket, még akkor is, ha egyedi elvárásokról van szó. Természetesen ez a szálloda, mint minden más korszerű hozzá hasonló intézmény, rendelkezik internetes előrefoglalás szolgáltatással, aminek köszönhetően adott napra már jóval előre foglaltathatunk, és a szobát is kiválaszthatjuk.
A szálloda népszerűségének, és jó hírnevének köszönhetően gyakran látogatnak ide Magyarországról is vendégek, de egyébként is népszerű a dublini emberek körében, hogy aki itt jár, ezt a hotelt javasolják neki, mint a legjobb szálláslehetőséget.

Az O’Callaghan Stephens Green Hotel-ben minden szoba stílusosan lett kialakítva, és persze olyan alapvető felszereltséggel rendelkezik, melybe beletartozik a hajszárító, a vasaló, a szobaszéf, és a televízió. Természetesen minden szoba légkondicionált, és általában zuhanykabin, valamint fürdőkád is tartozik hozzá. A vendégek teljes kényelméről a 24 órás szobaszerviz, a lift, a helyi bár és söröző, az étterem, és a mosoda gondoskodik.

Minden vendég, aki Dublin legjobb szállodáját választja, kihasználhatja a közelben lévő sportolási, és szabadidős lehetőségeket. Itt mindenkit vendégszerető személyzet, és első osztályú minőség vár, és mindez csupán csekélység ahhoz képest, hogy néhány perc alatt a központból bárhova eljuthatunk a városban.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Bora Bora a legdrágább sziget

Bora Bora a Csendes-óceánon található sziget, amelyet rengeteg turista látogat, így igencsak drága, mégis népszerű …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük