Kezdőlap » Baba-mama » Dolgozó anyukáknak egy kis plusz segítség

Dolgozó anyukáknak egy kis plusz segítség

Családot alapítasz, de mégsem hagyhatod ott a munkád. Dolgozni nem viheted a kisbabád, vagy mégis? Okos telefonra kitalált alkalmazások révén, a dolgozó szülők is nyomon követhetik csemetéjük fejlődését. Az alkalmazások ingyenesen letölthetőek, és közösségi oldalakon minden fejlemény könnyedén megosztató.

De milyen programok is segíthetnek a dolgozó szülőknek?

Az első program a Baby Connect, mely az újdonsült apukának vagy anyukának segít nyomon követni a baba táplálkozási és alvási szokásait. Figyeli a légzését, a hőmérsékletét. Minden adat könnyen kinyerhető és továbbítható vagy megosztható bármely közösségi felületen. A Baby Pack and Go alkalmazás tökéletes arra, hogy a gyermek érkezése előtt listát írjunk arról, mire is van szükség, ha itt feljegyezzük, mit vettünk és mit használtunk el, akkor a telefon folyamatosan figyelmeztet, mi fog éppen kifogyni, megtervezi az utat is, hogyan és honnan érdemes beszerezni, és ha a kisbabával utaznunk, mi a legideálisabb lehetőség.

De akár a kórházba vezető utat is könnyedén megtervezi a program, nekünk csak követnünk kell, amikor elérkezik a pillanat. Elfoglalt szülőknek jelenthet szuper megoldást a Baby Shusher alkalmazás, amikor a kisbaba sír, és meg kell nyugtatnunk, a korábban a telefonnal felvett nyugtató hangunkat a program lejátssza a babának. A StickyTot applikáció segít nyomon követni a feljegyzéseket, nagy eseményeket, képeket, és a fejlődési adatokat a babáról vagy kisgyermekről.

Gyermekünk fejlődése már a kezdetektől nyomon követhető az okos alkalmazásoknak köszönhetően, néhány igen hasznos program tényleg megkönnyíti az adatok, feljegyzések, fejlődési szakaszok rögzítését. De egy okos telefon sohasem tud pótolni egy anyukát és egy apukát.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Születés csodája

Egy nő életében a legnagyobb kihívást a szülés testesíti meg. Ez egy csodás és egyben …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük