Kezdőlap » Divat és szépség » Divatosan a régmúlt ruháiból

Divatosan a régmúlt ruháiból

Minden nő szeret divatosan öltözni. Ezt bizony sem a kor, sem a kilók nem határozzák meg! Aki ügyes, annak a pénztárca sem szab határt.
Mikor is kezdődik ez? A szülő először kiválasztja gyermeke ruhatárát, de már az óvodás is határozott irányelveket fogalmaz meg. Különösen a kislányok.
Most ugorjunk egy pár évet, és mindenki felnőtt nőként élje ezt át. Divattrendek. Sztárok és celebek a televízióban, az újságokban és az interneten. Divattanácsok és álmodozások. Aztán a kiábrándító valóság: a divatos ruhákra költhető összeg és ezek ára.

Jól járnak a hangya-típusú nők, akik nem dobták ki a régi, esetleg kihízott, vagy csak divatjamúlt ruháikat, mert egyszerűen ezeket elő lehet varázsolni a pincéből, a padlásról, a gardrób rejtett zugaiból. Ne essen kétségbe senki ha nem volt ilyen előre látó, mert a turkálók is több mázsa jó minőségű, sőt szinte azonnal divatos dolgot nyújt. Igaz, a türelem és a kitartás nagyon fontos.

Tehát varázsoljunk. Divat a flitteres, a kockás, a kézzel, vagy géppel kötött holmik. Ha még nem dobtuk ki a régi, harminc éve kötött dolgainkat, újra tudjuk hasznosítani: lebontjuk és átkötjük. Ha kidobta volna bárki is a régi mintákat, ma már az interneten is megtalálható, nem kell megvenni az újonnan kiadott újságokat! Ismét divatossá vált a norvég és az ír minta. A norvég mintát egy kis trükkel, keresztemes mintával, sokkal kevesebb pamutból meg tudja oldani egy kreatív, ügyes nő. Reneszánszát élik a romantikus, virágos anyagok. De ha ez sok az egész felületen, ajánlhatom az applikációt, amit foltvarrás nélkül többen is ismernek. Azt gondolom, varrógép nélkül is (kellő gyakorlattal) el lehet készíteni egy-két virágot a ruhánkra. Aki hímezni tud, ne feledje, a folklor is visszatért! Mivel a szőrme ismét napirendre került, bátran vegyük elő ezeket is az eldugott helyekről!

Ahhoz, hogy teljesen trendinek nézzünk ki, azért a ruhák vonalvezetését nem ért ismerni. Egy kis új a sok régivel megtűzdelve, és máris a manökenek világában járhatunk!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Töredező hajvégek: mit tehetünk ellenük?

A legtöbben ismerik a jelenséget: a tönkrement, töredezett hajvégek a haj összképét is rontják. Néhány …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük