Kezdőlap » Divat és szépség » Divatbakik, amiket gyakran elkövetünk

Divatbakik, amiket gyakran elkövetünk

Sokszor húzza az ember a száját egy forgalmas utcán sétálgatva, miközben a járókelők szereléseit figyeli. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy ez velünk is megtörténhet és mi is válhatunk közröhej tárgyává, ha nem vigyázunk. A legtöbb abból adódik, hogy nem vagyunk tekintettel a korunkra, a testalkatunkra, a színek és fazonok összeillőségére és úgy összességében az emberiségre.
Következzen két alapdarab, melynek a hordása sokszor megvicceli a nőket.

Leggings
Az egyik legkényesebb ruhadarab. Be kell látni, hogy ez nem nadrág és nem is szabad úgy viselni. Ha utcai viseletként kívánjuk hordani a felsőn vagy pulcsink mindig érjen a fenekünk alá. Kezeljük úgy, mint egy vastag harisnyát. Egy melegebb leggings nem való egy vékonyka anyagú szoknyához. Akkor járunk a legjobban, ha egy bővebb felsőt választunk hozzá. Leggings és leggins között is hatalmas a különbség, ami az anyagot illeti. Akad olyan, amit ha egy teltebb lány vesz fel, akár a narancsbőre is átlátszódhat – mindig próbáljuk fel, mielőtt megvásárolnánk! Sportoláshoz természetesen hordhatjuk nadrágként, de azért a tevepatát próbáljuk meg elkerülni.

A szoknya
Temérdek szín és fazon és a hosszról még nem is tettünk említést. A miniszoknya a férfiak kedvence lehet, de ha nem a megfelelő helyen viseljük, a megfelelő ruhadarabokkal, akkor közönségesen hat. Alapszabály, hogy vagy dekoltázst villantunk, vagy lábat, esetleg egyiket se és helyette kitesszük a hasat. Ha vastagabb a dombod, narancsbőröd van, akkor inkább térdig érő fazont válassz. Ha nőies domborulataid vannak és tested akár a homokóra, akkor a ceruzaszoknyát neked találták ki! Negyvenévesen már ne öltözzünk úgy, mint tiniként. A szoknyahossz is legyen hosszabb, ahogy öregszünk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Csík bogarak

A bogarak földünk leginkább nem szeretet fajához tartoznak.Nagyon sokan félnek tőlük pedig ezeknek a kis …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük