Kezdőlap » Divat és szépség » Divat beauty bloggernek lenni?

Divat beauty bloggernek lenni?

Az internetet böngészve akár célirányosan, akár random módon, előbb-utóbb biztosan belebotlunk az adott témával kapcsolatos blogba. Akármiről lehet blogot vezetni az ingyenes blogfelületet biztosító oldalakon, sokan élnek a lehetőséggel és belevágnak, hogy az őket érdeklő témában a gondolataikat papír helyett a képernyőre vetve megosszák a nagyvilággal.

Divat lenne blogot vezetni?

Főleg a szépségápolás és divat terén szaporodtak meg az önjelölt trendszakértők és stílus tanácsadók.
A bloggerek egy külön kis közösséget alkotnak. Olyan emberekkel ismerkedhetnek meg, akikkel a való életben talán sohasem találkozhatnának, mert az ország különböző pontjain élnek, de összeköti őket valami, mégpedig a közös érdeklődési pont. Rátalálnak egymás blogjára, véleményezik a bejegyzéseket, kommentelnek, és elindul valami, ami akár oda is vezethet, hogy időről-időre személyes találkozót is összehoznak.

Sokan azért vágnak bele, mert tényleg értelmes és építő jellegű gondolatokat tudnak leírni, akik az őszinte véleményüket teszik közzé, mikor például egy termékről írnak tesztet. Akik szép, élvezetes képeket tesznek közzé, normális videókat töltenek fel, szóval vannak, akiknek tényleg helye van a bloggerek/bloggerinák világában.
Másrészt nem nehéz belefutni olyanba, aki nem tud szép kerek mondatokat írni, a fényképei borzalmasak. Ők nyílván abban a reményben kezdtek bele a blogolásba, hátha hasznot tudnak belőle húzni. Mert ugye tudjuk, hogy vannak olyan szerencsés kiválasztottak, akiket néha napján felkeres egy-egy neves márka, küld nekik egy csomagot a termékeikkel, és megkérik az illetőt, hogy őszinte véleményt alkotva mutassa be a kapott ajándékokat a blogján.

Ilyen felkéréssel biztos, csak az ismert, sokak által olvasott, napi szinten látogatott blogok íróit keresik meg, ők meg tényleg minőségi munkát végeznek, sok időt és energiát fektetnek a posztok megírásába, a fényképek elkészítésébe. Esélytelen bejutnia annak ebbe a körbe, aki az egészet csak azért kezdi, hogy hátha kap ő is repi dolgokat, de közben összecsapja az írásait és mindent, amit közzétesz. Aki blogot vezet, ne divatból, vagy átmeneti fellángolásból tegye, hanem azért, mert élvezi, és tényleg hasznos tud lenni az olvasói számára.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Q10-koenzim: valóban hatékony az anti-aging csodaszer?

Az anti-aging kozmetikumok piacán a Q10-koenzimnek igazi csodatévő hatást tulajdonítanak – mennyire megalapozottak az ezzel …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük