Kezdőlap » Hotel » Dinard szállásai

Dinard szállásai

Dinard egy város Franciaországban, melynek népszerű a tengerparti golfpályája. Sokan érkeznek ide hazánkból, de természetesen más vidékekről is egyaránt. Azonban annak, aki ide szeretne utazni, még időben el kell kezdenie szervezkedni, és lefoglalni a szállást, hiszen dacára annak hogy sok szálloda található itt, jellemzően hétről-hétre már előre lefoglalják őket.

Szerencsére már interneten is le lehet foglalni az egyes hotelek szobáit, azonban gyakran van olyan, hogy már nincs hely az általunk kiválasztott szállodában, ezért érdemes több ajánlatot is megnézni. Kétségtelenül a legnépszerűbb szállások kissé drágábbak is, ezek között megemlíthetjük a Novotel Thalassa-t, és a Grand Hotel Barriere-t. Aki kedvezőbb áron kíván a városközpontban megszállni, mégis minőségi szállásra vágyik, tekintse meg a Comfort Hotel, és a 3 csillagos Amethyste Hotel ajánlatait. Ezeken kívül szintén központi helyen helyezkednek még el olyan 2-3 csillagos szállodák, mint a Hotel Mercure, a Les Alizes Hotel, a Hotel du Parc des Tourelles, a Hotel Des Sables, a Hotel Le Crystal, valamint a De La Roche Corneille. Mivel Dinard belvárosában nagy igény alakult ki a hotelekre, ezért nem kell attól aggódnunk hogy nem találunk magunknak megfelelő szállást, hiszen a belvárosi részben még legalább további 10 szálláshely található. Természetesen ezek között nemcsak hotelek, hanem apartmanok, és kiadó szobák is vannak.

Hogyha Dinard-ba autóval, vagy busszal szeretnénk eljutni, akkor készüljünk arra fel, hogy legalább egyszer érdemes megállni útközben, mivel majdnem 2000 kilométerre van hazánktól, ami komoly távolság, és hosszú út egyben.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A szegedi Matusalem

A Matusalem étterem, Szeged központjában, a Széchényi főtér 13. szám alatt található. Egy igen forgalmas …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük