Kezdőlap » Betegségek » Daganatos betegségben meghalni, egyenlő az “öngyilkossággal”

Daganatos betegségben meghalni, egyenlő az “öngyilkossággal”

Először érdemes tisztázni, hogy mi az a daganat.
Hibásan létrejött sejtek halmaza, minden ember szervezetében vannak. Az immunrendszer feladata, hogy felkutassa és eltávolítsa a szervezetből.
Mikor “születnek” hibás sejtek? Az esetek 98 %-ban lelki eredetű oka van. CSAK, 2 % a genetikai ok. Tehát, a daganatos betegség mint olyan, nem létezik. Lelki eredetű betegségről lehet beszélni, de akkor kezelni is úgy kell. Az Új Medicina (Magyarországon, ismeretlen okok miatt, nem elfogadott), feltalálója Dr. Ryke Geerd Hamer, kutatásai és gyógyításai is alátámasztják. Dr Lenkei Károly a könyveiben ugyan ezt írja le. Sorolhatnám hosszasan, a professzorok és orvosok nevét, de a gyógyítás lényege a fontos. Évtizedek óta, az emberek tudatába beépítették, hogy beteg, menjen orvoshoz és szedjen gyógyszert. Most nem erről lesz szó. A nyugati és a keleti orvoslást együttesen kell használni. Európa sok országában már így is működik. Sürgős beavatkozás esetén, műtétileg segítenek, de a rehabilitációt és a gyógyítást (utógondozást) keleti gyógyászat szerint alkalmazzák.

Hogy működik a test az agy és a lélek együttesen?
Példa : Egy ember orvoshoz megy. Azt mondják neki, hogy baj van, vizsgálatok kellenek. Ez a mondat az alany lelkének elegendő ahhoz, hogy a félelem beinduljon. Természetesen ezt az agy tovább fogja dolgozni, mivel gondolkodni fog a lehetséges kimeneteleken. Itt kezdődik a probléma. Az agy működése ilyenkor a test bizonyos részére “selejtes” információkat fog küldeni. El is indult a folyamat. Az egyén a vizsgálat után, megkapja az eredményt, ami kimutatja, hogy tényleg baj van, rossz sejtek elburjánzását találták, amit daganatnak hívunk. Elindul a lélekben a halálfélelem és az agynak ezt az üzenetet küldi. A halálfélelem a tüdőre hat az esetek 80-85 %-ában. Következő vizsgálatnál, már a tüdő áttétről beszélnek, holott ez egy újabb góc. /Áttét nincs./ Az áttét hallatán a lélek, teljes megsemmisülése lép életbe. “- Meg fogok halni. Ez tény.-” Sajnálatos módon, az agy ilyenkor képtelen a normális működésre, mert az összhang, a test, lélek, agy együttműködése felborult. Elkezd kapkodni. A gerincvelőben fog jelentkezni ez. Nem folytatom tovább. Mindenki tudja mi fog történni. Kórház, kemoterápia, az egészséges sejtek megsemmisítése, az immunrendszer teljes leépítése.
Ettől várják az emberek a gyógyulást. Ez a be vett szokás a mostani egészségügyi és társadalmi rendszerben.

Akkor tehát, vissza az elejére. Lelki eredetű volt a probléma, már akkor mikor leges legelőször az egyén az orvoshoz fordult. Ezt a lelki gócot kell megkeresni és feloldani. Ebben a pillanatban lehet visszafelé működtetni a folyamatot. A lélek és az agy, az eredeti gócot felismeri és elkezdi (kommunikáció) ledogozni. Az agy a működésének az egyensúlyát kezdi visszanyerni és mondjuk úgy buta kifejezéssel, hogy normális működésre képes. Tehát az immunrendszert kell még visszaállítani, hogy a selejtet a testből eltávolítsa. Erre a cékla, az aszalt szilva és nagy adagban bevitt “C” vitaminra van szükség. A hit nagyon fontos a gyógymódoknál. Mindegy, hogy mi az. Van aki a gombától, van aki az aloe verától, van aki a víztől, van aki természetgyógyásztól kapott teáktól, füvektől gyógyul meg. A végeredmény a fontos.

Az az ember, aki a lelki fájdalmát nem tudja kibeszélni, megoldani, hosszú távon dédelgeti a sérelmeit, bizony ő az aki “beteg” lesz. Akár daganatos beteg is. Ez az agy, a test a lélek öngyilkoltsága.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Alkoholmérgezés

Az alkoholmérgezéses esetek száma napjainkban már gyakorlatilag egymás mellett halad a drog vagy más gyógyszerkészítmények …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük