Kezdőlap » Fogyókúra » Csodaszerek

Csodaszerek

Aki használja az internetet, az félelmetes sűrűséggel találkozik hirdetésekkel, különböző honlapokkal, amik gyors és eredményes fogyást ígérnek koplalás és testmozgás nélkül. Minden ilyen oldalon találni több “vásárlótól” származó leírást a csodaszer eredményességéről, tökéletes hatásáról. Jobb esetben legalább arra felhívják a figyelmet az oldal működtetői, hogy az alkalmazás előtt mindenki kérje ki az orvosa véleményét, mert nem minden gyógyszerrel lehet összeegyeztetni ezeket a szereket.

Sajnos, arról nem szól a fáma, hogy az eredmények elmaradhatnak, rosszabb esetben elképzelhető mellékhatások jelentkezése is. Ezeknek a szereknek az ára meglehetősen borsos, és nagyon sokan naivan bedőlnek a hirdetéseknek, hiszen “a neten, (újságban, tévében) hirdetik, akkor biztosan nem átvágás!)” – ráadásul általában pénzvisszafizetési garanciát is vállalnak a szállítók, ami rendkívül szépen hangzik, de aki egyszer már kifizette az árut, az nem fogja tudni sértetlen csomagolásban visszaküldeni, de ha csak az üres dobozt kérik is vissza, akkor sem nagyon vállalkoznak rá az egyszer már csalódott emberek, hogy elvigyék a postára és saját költségen visszaküldjék.

Nem bíznak a visszautalásban – esetleg nem is ismerik a küldő pontos postacímét, ahova a csomagot vissza kellene származtatni. Ilyen körülmények között egyre többen csalódnak az online vásárolt árukban és sok esetben a valóban megbízható cégektől sem mernek vásárolni. Nagyon nehéz megkülönböztetni egymástól a valós és a hamis híreket, hirdetéseket – ezt az emberek nagy többségének még meg kell tanulnia, ha ez egyáltalán tanulható.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A csokoládé nem kövérít

Rendszeres, de mértéktartó fogyasztással a csokoládé – magas kalóriatartalma ellenére – még jót is tesz …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük