Kezdőlap » Hotel » Crocus Hotel

Crocus Hotel

A Crocus Hotel egy Villány központjában található családi szálloda, amely maximális kényelmet kínál az itt megszálló vendégei számára. A Crocus Hotel két emelettel rendelkezik, és minden szobája superior kategóriájú, azonban külön a családok számára kialakítottak a területen két apartmant is. A szálloda régi épületét, valamint a szobákat egyaránt nemrég újították fel teljesen, így olyan színvonalat hoztak létre, mintha egy teljesen új szállodát építettek volna. A szállodában jelenleg található 11 standard, 12 új építésű superior szoba, valamint 2 apartman.

Aki a villányi borvidéken szeretne élményeket szerezni pihenés közben, annak tökéletes hely a Crocus Hotel, hiszen a pincesoron található. Az épület újabb részében található egy wellness központ is, amely a teljes kényeztetés élményét kínálja a hotel vendégei számára. A Crocus Hotel részeként alkalmunk nyílik a Mandula Étterem kipróbálására is, valamint ellátogathatunk a Bor Bárba, ahol a borvidék kínálatából kóstolgathatunk kedvünkre. A hotel, és étterem gasztronómiai kínálata szinte minden igényt kielégít, és ezt csak kiegészíti a Gere bor-bár, vinotéka & delikátesz, az az íz-lelőhely, amely az étteremhez csatlakozik. Itt szinte mindent helyben készítenek el, így garantált a friss étel, ami a folyamatosan megújuló kínálatban található. Az étteremben található egy különterem is, a Mandula – Szeparé, ahol különleges luxuskörülmények várják a vendégeket. A Crocus Hotelben pedig rendelkezésünkre áll egy 50 fős konferenciaterem is, amely az üzleti igényeket elégíti ki.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Zalakaros, a fürdőváros

Zalakaros, egy igazi fürdőváros, népszerű turistacélpont, amely Zala megyében található, az ország délnyugati részén. Népszerűségének …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük