Kezdőlap » Hotel » Canet de Mar, egy kis spanyol város

Canet de Mar, egy kis spanyol város

Canet de Mar egy olyan kis település, amit habár nem sokan ismernek, mégis megfelelő célpont lehet a spanyolországi nyaralásunkhoz, főleg akkor, hogyha Barcelona közelébe szeretnénk utazni. A városban olcsóbb három csillagos hotelek is találhatóak, mint például a Hotel Mitus panzió, vagy a Hotel Carlos Canet De Mar apartman, amelyekbe interneten keresztül is foglaltathatunk szállást.

Ezek jóval olcsóbbak mint Barcelona szállásai, így hogyha esetleg a nagyváros lenne az eredeti úti célunk, akkor itt megszállva spórolhatunk is a nyaralásunk során. Canet de Mar és a katalóniai város között csupán 46 kilométeres távolság van, így hogyha kedvünk tartja, néhány perc alatt beugorhatunk vásárolgatni, vagy megnézni a várost. Spanyolországon belül vonattal is utazhatunk, sokak szerint sokkal olcsóbb mint a busz, és persze hamarabb is odaérünk célállomásunkhoz általa. Hogyha például Barcelonába szeretnénk menni Canet de Mar-ból, akkor átszállás nélkül megtehetjük ezt, de ugyanígy eljuthatunk a repülőtérre is.

Hogyha ebbe a kisvárosba szeretnénk utazni, akkor érdemes először egyeztetni egy utazási irodával, hogy milyen programokat, apartmanokat, esetleg túrákat ajánl, valamint hogyha alkalmazkodó természetünk van, akkor esetleg kérhetjük, hogy ajánljanak nekünk olyan családokat, akiknél megszállhatunk néhány napig. Canet de Mar egy régi kisváros, ahol habár nincs annyi látnivaló, mégis csodaszép környezetben fekszik, telis-tele van kis dombokkal, utcácskákkal, melyek a helyiek életét bemutatják a turistáknak. Természetesen előny hogyha tudunk valamennyire spanyolul, mert akkor a helyiekkel is tudunk beszélgetni, majd meglátjuk mennyire kedves, barátságos emberek élnek itt, akik kellemes élményeket tudnak okozni az ide látogatóknak.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Zalakaros, a fürdőváros

Zalakaros, egy igazi fürdőváros, népszerű turistacélpont, amely Zala megyében található, az ország délnyugati részén. Népszerűségének …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük