Kezdőlap » Egészséges életmód » Borostyánt a lakásba!

Borostyánt a lakásba!

Borostyánt különösön előnyös a lakásban tartani! Bizonyítja ezt a NASA kutatása,amely szerint a 15 leghatásosabb légtisztító növények közé tartozik.Biztosan vannak,kik meghökkenve állnak a dolog előtt,hogy miért is tartanánk borostyánt a lakásban,és hogy valóban igaz amit állítanak?Nap mint nap mindenféle hírrel elárasztanak bennünket ,hogy mi egészséges és mi nem az.Majd rá kell döbbennünk,hogy magunknak kell eldöntenünk,mi lenne jó nekünk és a családunknak.

A borostyánról való állítások egészen logikusnak tűnnek,tehát érdemes lenne kipróbálni! A borostyánok levélmérete különböző lehet,több szín árnyalatában pompáznak,és akár 100 évig is elélnek.Azt ,hogy közülük melyiket tartjuk lakásban,tudomásom szerint teljesen mindegy!Nem igényel drága tápokat,vagy virágföldet,az üde talajt és párás éghajlatot kedveli.A növény metszésével kialakíthatjuk a számunkra megfelelő méretet,és elérhetjük hogy állandó új hajtások jöjjenek létre.Gyógynövény,szigorú felügyelet mellett nyerik ki a hatóanyagokat,melyeket görcsoldó és köptetőként használnak!

Kiváló,és egyben nagyon fontos tulajdonsága,hogy csupán 6 óra kell neki,és 60%-ban csökkenti az allergéneket a levegőben,kiszűri a levegő formaldehid tartalmát!Ebből kifolyólag különösen ajánlott azoknak,kinek allergiája vagy asztmája van,de még a daganatos betegségekre hajlamos embereknek is ajánlott a tartása.Képes megtisztítani a lakás levegőjét ha az száraz,bepállott. Az allergiás és asztmás megbetegedésekből egyre több van,a gyógyszerek is csak fogynak.Ha ez az egyszerű és olcsó növény képes arra,hogy enyhítsen a tüneteken abban a formában,hogy 60%-ban megtisztítja a levegőt ott,ahol mindennap tartózkodunk,akkor érdemes egy helyet neki keresni a lakásban.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az avokádó szerepe az egészséges táplálkozásban

Az avokádó az egyik legnagyobb zsírtartalmú gyümölcs: egy közepes méretű avokádó körülbelül 400 kalóriát, és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük