Kezdőlap » Hotel » Bejrúti szálláslehetőségek

Bejrúti szálláslehetőségek

Bejrút Libanon fővárosa, az ország a Közel-Keleten található, egyetlen tengerpartja a Földközi-tengernél van. Budapesttől légvonalban Bejrút 2050 kilométerre található, mint látjuk ez a távolság nem túl nagy, repülővel akár 3 óra alatt is odaérhetünk, hiszen a városban közvetlen nemzetközi reptér helyezkedik el. Több légitársaság is indít ebbe a városba járatokat, viszont hogyha Budapestről szeretnénk indulni, esetleg átszállásra lesz szükség.
A város környékén már időszámításunk előtt is éltek korai civilizációk, ezek nyomait még a mai napig felfedezhetjük, a helyi múzeumokban pedig jobban meg is ismerhetjük ezeket a kultúrákat. Bejrút városában többféle szálláshelyet találunk, az olcsóbb árkategóriás apartmanoktól kezdve az ötcsillagos szállodákig.

A legtöbb vendéget a belvárosban található luxushotel, a Crowne Plaza Hotel, és a tőle nem messze található Radisson Blu Martinez Hotel vonzza, ahová nem mellesleg akciós ajánlatok igénybe vételével olcsóbban is bejuthatunk. Akik nem kifejezetten vágynak a luxusra, de szeretik a minőségi kiszolgálást, és hajlandóak megfizetni is az árát, azoknak a legjobb választás a négycsillagos Holiday Inn Dunes hotel. Az olcsó, de kevésbé minőségi szállások közé tartoznak a Regis Hotel, a Beau Rivage Hotel, és az Embassy Hotel is. Utóbbi helyeken egyszerűen bérelhetünk szobát akár előzetes internetes, vagy telefonos egyeztetés után is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Bamako, a híres rallyváros

Bamako az Afrikában található Mali fővárosa, és egyben az ország politikai, közigazgatási, és gazdasági központja …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük