Kezdőlap » Hotel » Bannewitz az üdülőfalu

Bannewitz az üdülőfalu

Bannewitz Drezda városától mindössze 7 kilométerre található üdülőfalu, Kelet-Németország déli részén. Ezt a kis települést összesen tízezren lakják, és nagyrészt azok élnek itt, akik a nagyvárosból költöztek ide, elmenekülve az iparváros zajától.

Ebben a kis faluban nem sok látnivaló található, mivel a második világháború során Drezda bombázása miatt Bannewitz majdhogynem teljesen megsemmisült. A fejlődés az 1970-es években kezdődött, amikor is a nagyvárosban élők települtek át ide, és építettek házakat, és ezzel együtt szállodákat, apartmanokat, és hoteleket is. Azoknak a turistáknak ajánlatos ide ellátogatniuk, akik nem szeretnének nagyobb településeken megszállni, és inkább az olcsó, de minőségi szállásokat részesítik előnyben. A legnépszerűbb hotelnek mondható a Landhotel, ahol kiváló szobaszerviz és szolgáltatások várják a vendégeket.

A másik két legjobban látogatott szállodának a Fred’s Zimmer & Ferienwohnungen-t, és a Pension Am Kirschberg-et tartják. Alacsonyabb árkategória, és minőség terén pedig a Hotel Hähnel, a Gasthaus & Pension Otto, a Pension Kempe, valamint a Ferienwohnung Hülse ajánlatait érdemes megnéznünk.
Bannewitz hazánk fővárosától több mint 600 kilométerre van, így a tapasztaltabb autósok akár egy nap alatt is odaérhetnek kényelmesen.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A szegedi Matusalem

A Matusalem étterem, Szeged központjában, a Széchényi főtér 13. szám alatt található. Egy igen forgalmas …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük