Kezdőlap » Hotel » Bagnères-de-Luchon, egy francia város

Bagnères-de-Luchon, egy francia város

Délnyugat-Franciaországban található Bagnères-de-Luchon, egy olyan város, ahova síelni, és fürdeni is egyaránt sokan járnak. Mivel az utóbbi időkben rendkívül népszerű lett ez a hely, ezért számos szálloda épült ide, több kategóriában, és változatos színvonalban. A helyi szállodák az európai viszonylatokhoz képest is olcsók, így érdemes megnéznünk a több csillagos hotelek ajánlatait is, hiszen lehet hogy jobb árakat kínálnak, mint gondolnánk elsőre. Népszerű szálláshely például az Acta Luchon Hotel, a Hotel Club L’ourson , és a Hotel Le Majestic Bagneres-De-Luchon is, melyek színvonalas hotelek. Ugyancsak sokan szoktak megszállni az alacsonyabb kategóriás Hotel Le Floreal ban, a Hotel Le Sapin Fleuriben, és a Hotel Panoramicben.
Bagnères-de-Luchon egy olyan francia város, ahol a színvonalas hotelek mellett olcsóbb otthonos panziókat, kertvárosi részeket, és belvárosi nyüzsgő negyedeket is találunk wellness központokkal és üzletsorokkal. A helyi legszínvonalasabb ötcsillagos szállodák a Hotel Ac Palau De Bellavista Girona, és a Crowne Plaza Hotel Andorra la Vella, melyek garantálják a legexkluzívabb körülményeket vendégeik számára.
Természetesen ebben a városban is van lehetőség arra, hogy a legolcsóbb szálláshelyet, a diákszállást válasszuk.
A dél francia városkában nagyon sok szórakozási lehetőség adódik, tele van éttermekkel, kiváló nyári programokkal a hely, nem is beszélve a híres helyi fürdőről, és a télen igénybe vehető síparadicsomokról. A városban olyan látnivalókkal találkozhatunk még, mint a Les alignements, a La chapelle Saint-Étienne de Barcugnas, a L’église Notre-Dame-de-l’Assomption, a Les thermes, és a Le Château Lafont.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Utazzunk Albánia fővárosába, Tiranára

Tirana Albánia fővárosa, és természetesen egyben a legnagyobb város is ebben a kicsiny országban. Tirana …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük