Kezdőlap » Hotel » Az Ossiacher-tó és vidéke

Az Ossiacher-tó és vidéke

Az Ossiacher-tó Ausztriában található, és napjainkban az egyik legnépszerűbb kirándulóhelynek számít. Elsősorban azért szeretnek ide jönni pihenni sokan, mert általában nyugodt a környezet, így kellemesen tudjuk itt eltölteni az időnket. Nagyon sokan azért választják ezt a tavat, mert jóval olcsóbb, mint a Wörthi-tó környéke, mégis ugyanolyan szép környezet, dombos-lankás vidék tárul elénk.
Az Ossiacher-tó vidékén több kisebb település is található, valamint vannak a tó köré épült kisebb panziók, víkendházak, melyeket igénybe vehetünk, hogyha a vízhez a lehető legközelebb szeretnénk megszállni. Az elmúlt időszakban fejlődésnek indult a környék, legalábbis ami a szálláshelyeket illeti, hiszen több wellness- hotel, panzió, és luxusszálloda is épült, amelyek a turistákat veszik célpontba ajánlataikkal. Mindegyik helyre tudunk online is szobát, vagy egyenesen lakosztályt foglalni, amit érdemes még az utazásunk előtt legalább egy hónappal megejteni.
A helytől a legközelebbi repülőterek Klagerfurtban, és Ljubljanaban találhatóak, így hogyha repülővel szeretnénk ide utazni, érdemes megtervezni a repülőtér, és az Ossiacher-tó közötti utazást is. Az Ossiacher-tó a magyar fővárostól körülbelül 500 kilométerre van, így aki nem bánja hogy hosszasan kell vezetnie, akár autóval is elindulhat.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Duisburg főbb szálláshelyei

Duisburg Németország vesztfáliai régiójában található, a Rajna és a Ruhr folyó között. Testvérvárosaként sokan Düssedorfot …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük