Kezdőlap » Divat és szépség » Az ideális szemöldök titka !

Az ideális szemöldök titka !

Rengeteg nő , lány csúnyítja el gyönyörű arcát egy borzasztó vagy éppen riasztó szemöldökkel . Hatalmas , vastag vagy éppen túl vékony vonal , ami az arcon éktelenkedik sok férfit kiábrándít vagy éppen megijeszt . De akkor mégis mit tehetünk , hogy a szemöldök ne horrorisztikus réme legyen arcuknak ? Az egyik legjobb és mindig beváló megoldás , ha kozmetikust keresel fel .

Ő az első ideális szemöldököt elkészíti neked , és a későbbiekben e forma mentén mindig tökéletes lesz a szemöldököd . Azonban , ha te vállalkozó szellemű vagy , és arra a döntésre jutottál , hogy magad készíted el arcod ékét, akkor sajnos el kell fogadni , hogy nem lesz fájdalom mentes a szemöldök szedés , de a fájdalom mértékét tudjuk csökkenteni , ha jéggel kezeljük a bőrt szedés előtt . Hogy milyen legyen a formája , azt egy ceruza segítségével magadnak is betudod határolni , mégpedig úgy , hogy ahol az orral párhuzamosan tartott ceruza metszi a szemöldököt , ott kell , hogy kezdődjön a szemöldök , Ahol az orrcimpa és a külső szemzug összekapcsolódik az lesz a szemöldök befejezése .

A legmagasabb pontot pedig úgy találhatod meg , ha a ceruzával az orrcimpát és a szemöldököt összekötöd . Természetesen a szivárványhártya külső részét érinteni kell . A szemöldök megrajzolása az egyik legfontosabb lépés . A színét a hajszínünk alapján válasszuk . Vagy ugyan olyan legyen a színe mint a hajunké , vagy egy kicsit világosabb . Majd a korábbiak szerint már előkészített szemöldök vonalat rajzoljuk át . És az így kapott szemöldök már nem azért kelti fel a figyelmet , mert ízléstelen , hanem azért , mert formás és jól kidolgozott .

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Tippek az otthoni hajfestéshez

A fodrász helyett sokan választják az otthoni hajfestést. Néhány dologra érdemes odafigyelni, hogy megfelelő eredményt …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük