Kezdőlap » Hotel » Az arlbergi síparadicsom

Az arlbergi síparadicsom

Az arlbergi síparadicsom öt kisebb faluból tevődik össze, és megannyi sípályájával valamint szállodáival az utóbbi években Ausztria egyik legnépszerűbb téli úti célja. Akik szeretik az aktív kikapcsolódást, és a téli sportokat, mint a síelést, snowboardozást, vagy a szánkózást, azok számára ez a hely felüdülést jelent. Lech, Zürs, Stuben, St. Christoph, majd St. Anton településeken találunk különböző méretű sípályákat, és persze szállásokat is.

Arlbergben nem mindennapi élményben lehet részünk, hiszen itt 180 kilométeres pályákon szánkázhatunk le a lejtőn, napozhatunk, bárokban vagy kávézókban szórakozhatunk, este pedig ellátogathatunk a kivilágított szánkópályák egyikére, vagy a wellness központokba. Természetesen hivatalos sportrendezvényeket is szoktak itt rendezni, így hogyha kíváncsiak vagyunk, vagy szívesen kipróbálnánk magunkat profik között, akár nevezhetünk is a kisebb versenyekre.

Arlbergben több hotel is a rendelkezésünkre áll, például az Arlberg Hospiz Hotel, amely 5 csillagos, így teljes mértékű luxust kínál az ide érkezők számára. Ettől egy kicsit olcsóbb az Alpenhotel St. Christoph, amely csupán 4 csillagos, de itt is elit szolgáltatást kapunk, igaz a hotel 1800 méter magasan helyezkedik el. Ezektől kisebb, de szívélyesebb hely a 12 szobás kis 3 csillagos panzió, a Parseierblick, amely jóval olcsóbb is az előzőeknél. Mivel hazánkhoz közel található Ausztria, ezért ez a síparadicsom azok számára is megfelelő, akik még csak most ismerkednek ezzel a sportággal. Aki egyszer ellátogat Arlbergbe, biztosan vissza fog térni legalább még egy alkalommal.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Duisburg főbb szálláshelyei

Duisburg Németország vesztfáliai régiójában található, a Rajna és a Ruhr folyó között. Testvérvárosaként sokan Düssedorfot …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük