Kezdőlap » Nyaralás » Ausztria – síeljünk a szomszédban

Ausztria – síeljünk a szomszédban

Ausztria – ez egy csodálatos és festői ország, az egyik legjobb és legnépszerűbb síközpont a világon, ahol hosszú és érdekes lejtők találhatók. Ausztria hangulatos és barátságos ország, amely tőlünk Nyugatra, a szomszédunkban található. Ez ebben az országban egyedülálló lehetőséget találnak az aktív téli sportok kedvelői. Az egyik legkedveltebb üdülőhely Ausztriában a Tirol régió.

Ez a hely évente vonzza a leglelkesebb és legbátrabb szerelmeseit a síelésnek. Az üdülőhelyen optimális és kényelmes környezetben sportolhatnak az ide látogatók. A tiroli területen rengeteg a sportolási lehetőség mind kezdők, mind profik számára. Sőt, van itt 170 síiskola, amelyben meg lehet tanulni szinte bármilyen téli sportot.

Egy másik igen népszerű hely a síelők körében a Streif pálya. Ezen a látványos és veszélyes pályán gyakran sor kerül versenyekre. A többi időben azonban mindenki számára elérhető, aki szeretne síelni. A pálya teteje 85 százalékos meredekséggel büszkélkedhet, ezért inkább csak igazán jó síelőknek ajánlott. Kitzbühel ma szívesen nyújt a kezdő és tapasztalt sportolóknak kiváló területeket a síhez vagy a snowboardhoz.

Elérhető itt mindenféle szórakozás, amely magában foglalja az éttermeket, kávézókat, éjszakai bárokat és kaszinókat, valamint egyéb népszerű létesítményeket. Különösen népszerű a hely decembertől márciusig, amikor a hegyek lejtőin nagy mennyiségű hó esik és a hőmérséklet miatt kényelmes lecsúszni a pályán.

Természetesen még számos síparadicsom van Ausztriában, érdemes az utazási irodáknál érdeklődni. Egy biztos: függetlenül attól, hogy mely hely mellett dönt a turista, minden osztrák üdülőhely tökéletesen szervezett és teljesen fel van készülve egy izgalmas és biztonságos ereszkedésre.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Nyaralás Bodrumban: Xanadu Island Hotel

A Xanadu Island Hotel, egy csodálatos környezetben, egy tengerbe hosszan benyúló, félszigeten található. A repülőtértől …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük