Kezdőlap » Otthon végezhető munka » Átverések az otthoni munkával

Átverések az otthoni munkával

Már szó volt az otthon végezhető munkáról, ami valós munka. Igazi cégek dolgozói, otthonról végzik el a feladatukat. Sajnos van egy másik változata is ennek a munkának, ami átverés.

Ezek az úgynevezett PTC oldalak (Paid to Click)
Nagyon sok olyan internetes oldal van, ami pénzkereseti lehetőséget ajánl reklámok nézegetésével. Ennek a zöme becsapja azokat az embereket, akik ide regisztrálnak és éjt nappallá téve kattintgatnak és a kattintásokért várják a pénzt, amit beígértek nekik. Ezek az oldalak általában egymást reklámozzák. Két változata van. Van amelyik tényleg fizet, de minimális összeget körülbelül reklámonként 0,001 dollárt,van egy limit, amit el kell érni ahhoz, hogy kifizessenek, ha többet akarsz keresni, akkor előbb bónuszokat kell venned, hogy több reklámot nézhess meg.Szóval ahhoz, hogy keress előbb neked kell fizetni, mert a fent említett összegből nem leszel milliomos.
A másik fajta oldalak azok amelyek egy kattintásért igen sok pénzt ígérnek. Soha nem fogod megkapni.

Miután a NAV is ismeri ezt a pénzkereseti lehetőséget, érdemes utána járni, ha ilyen munkával szeretnénk bevételhez jutni, hogy melyek azok az oldalak, amelyek ténylegesen fizetnek.
Meg kell, hogy mondjam, igen fáradságos munka, mondjuk sok tényleg fizető oldalra beregisztrálni és ott egész nap a reklámokat nézegetni, vagy esetleg videókat, olyanokat ami senkit nem érdekel. Ha három-négy ilyen oldalra beregisztrálsz ülhetsz egész nap a számítógép előtt és kattintgathatsz, és még így sem garantált a bevétel.
Inkább javaslom a valós, létező cégek otthoni munkáját

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Otthon dolgozni

Az internet hatványozott fejlődésével mára már bárhol fel lehet kapcsolódni a világhálóra. Az informatikai megoldások …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük