Kezdőlap » Betegségek » Asztma

Asztma

Magyarországon rengeteg ember tapasztalja meg saját bőrén ezt a fajta légúti betegséget . A légutak és a tüdő sokkal érzékenyebb , mint egy egészséges emberé , a nyálkahártya pedig gyulladt .
Ez a fajta betegség megnehezíti a szenvedő mindennapjait , a nap bármely szakában érheti roham , köhögést és nehéz légzést tapasztal az illető .
Vannak olyan betegek , akik az asztma enyhébb változatában szenvednek , viszont vannak olyanok , akik a komolyabb verziójával élik mindennapjaikat .

Lehet-e ezzel a fajta betegséggel együtt élni , lehet e kezelni ?
A válasz : igen

Lehet kezelni több gyógyszer kombinációjával , amikről érdemes érdeklődni háziorvosnál , aki a megfelelő gyógyszereket feltudja írni .
Viszont sajnos több gyógyszernek lehetnek komolyabb mellékhatásai , ezért javasolják többen , hogy a betegséget érdemes megpróbálni kezelni gyógyszerek nélkül .

Az egyik ilyen házi gyógymód lehet a hagymatea . A tiszta levegő is segíthet a jobb közérzet elérésében . A lényeg , hogy a levegő párás legyen , és ilyen helyet leginkább vízpart mellett találunk .

Ha véletlen olyan időszakaszban éri a beteget a roham , amikor nincs nála gyógyszer és nem tud mit tenni , itt egy jó tanács , amivel egy időre tudunk segíteni a bajon . Ez pedig egy csésze erős fekete kávé .
Ez természetesen nem hosszútávú megoldás , de addig mindenképpen segít , amíg fel nem keresi a beteg háziorvosát.

Érdemes tehát, kipróbálni a gyógyszermentes megoldásokat is , hátha valamelyik többet segít mint egy gyógyszer .

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A kankó

Kórokozója a gonokokkusz, legtöbbször a húgy utak nyálkahártyáján vált ki gennyes gyulladást. Rendszerint a húgycső …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük