Kezdőlap » Hotel » Arizona állam

Arizona állam

Arizona az Amerikai Egyesült Államok egyik tagállama, egészen pontosan a 48., amely az ország déli területein helyezkedik el, és közel 6 és fél millióan élnek benne. Ebben az államban többnyire a sivatagi éghajlat a jellemző, ami azt jelenti, hogy az arizonai nyár rendkívül forró, és még télen sem hűl nagyon le a hőmérséklet. Arizona északabbi területein nagyon sok fenyves erdő található, ezek mellett pedig hegyvidéki területek is vannak.
Arizona államban rengeteg látnivaló található, pontosan elég ha megemlítjük a Grand Canyon-t, az itt fellelhető számos nemzeti parkot, és az indiánrezervátumokat. Hogyha kedveljük az amerikai városokat, és szeretnénk felfedezni egy új helyet, akkor nem is választhatnánk jobbat Arizonánál, hiszen itt olyan érdekes városok vannak, mint Phoenix, Tucson, Mesa, vagy Chandler. Szerencsére az online szálláskeresőkkel már előre lefoglaltathatjuk a hotelszobánkat, vagy válogathatunk a többi motel, panzió, apartman, és vendégház ajánlatai közül.
Arizona államba nem nehéz eljutni, repülőjegyet olcsón tudunk foglaltatni, és az utazási irodákban is biztosan kaphatunk egy-egy jó árajánlatot, akár utazási csomagokra is. Ennél az úti célnál természetesen csakis a légiközlekedés jöhet szóba, egy retúrjegyet akár már 180 ezer forintos ár körül is megvásárolhatunk. Arizonába az utazási idő minimum 15 óra, azonban hogyha át kell szállnunk, akár egy egész napot is a gépeken tölthetünk, így erre nem árt előre felkészülni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Calvi

Calvi egy 2400 fős lakosságú kisebb település Olaszországban, a Compania régióban. Nápoly városától 60 kilométerre …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük