Kezdőlap » Mobil és tablet » Apple Iphone 6

Apple Iphone 6

Az Apple Iphone 6 egy 4,7 hüvelyk képernyőjű készülék.

A kijelzője Full HD felbontású és IPS technológiát használ. A színkalibráció kifejezetten jó lett, az árnyalatok teljesen természetesek, így valódi élményt nyújhat. A kijelzője 1920 x 1080 pixel felbontású. A hátlapon egy 8 megapixeles kamera, ami talán a gyengéje ennek a készüléknek.Azonban ami mindenképpen a javára írható, az az, hogy képes 60 fps segítségével videót rögzíteni.

Hogy ez miért jó?

Azért, mert így képeseket lehetünk levideózni egy gyorsan mozgó tárgyat, mint például egy autót vagy egy kerékpárt is. Egyébként a 60 fps alapból nincs bekapcsolva, ezt külön kell engedélyezni a fotók és kamera menüpontban. Fontos megemlíteni, hogy egy egy percnyi 60 fps-sel rögzített videó 200-250 mgabyte is lehet. Lassított videóknál akár 240 képkockát is rögzíthet a telefon.

A készülék legnagyobb erőssége a videózás. Nem a felbontás miatt, hiszen az csak Full HD, hanem az optikiai stabilizátor miatt, ami nagyon jó mozgóképeket képes generálni. A processzora egy kétmagos 1,4 gigahertzes Cyclone modell. 2 gigabyte RAM található benne. Egy IOS 8 operációs rendszer fut rajta.

Az ára nem olcsó, hiszen 252 820 forintért vásárolhatjuk meg. Érdemes megvásárolni, de csak akkor,ha tényleg multifunkciós készülékre vágyunk. Ha csak fotózni vagy videózni szeretnénk, érdemesebb lehet megvásárolni egy videókamerát, amellyel sokkal olcsóbban járhatunk.Viszont ha egy full minőségű multifunkciós készülékre vágyunk, amellyel tudunk játszani, telefonálni, filmet nézni vagy bármit, úgy mindenképpen jó választás lehet.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sony Xperia SP C5303

Az Xperia SP C5303 a Sony egyik készüléke. Kialakítása alapján érintőképernyős,okostelefonról beszélhetünk. A SIM kártya …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük