Kezdőlap » Mobil és tablet » Apple Iphone 6 Plus

Apple Iphone 6 Plus

Az Apple Iphone 6 Plus egy nagyszerű készülék. Szó szerint nevezhetjük “nagyszerűnek”, hiszen a mérete sem kicsi.

5,5 hüvelyk a képernyője. A kijelzője Full HD felbontású és IPS technológiát használ. A színkalibráció kifejezetten jó lett, az árnyalatok teljesen természetesek, így valódi élményt nyújhat. A kijelzője 1920 x 1080 pixel felbontású. A hátlapon egy 8 megapixeles kamera, ami talán a gyengéje ennek a készüléknek.Azonban ami mindenképpen a javára írható, az az, hogy képes 60 fps segítségével videót rögzíteni.

Hogy ez miért jó?

Azért, mert így képeseket lehetünk levideózni egy gyorsan mozgó tárgyat, mint például egy autót vagy egy kerékpárt is. Egyébként a 60 fps alapból nincs bekapcsolva, ezt külön kell engedélyezni a fotók és kamera menüpontban. Fontos megemlíteni, hogy egy egy percnyi 60 fps-sel rögzített videó 200-250 mgabyte is lehet. A készülék legnagyobb erőssége a videózás. Nem a felbontás miatt, hiszen az csak Full HD, hanem az optikiai stabilizátor miatt, ami nagyon jó mozgóképeket képes generálni. A processzora egy kétmagos 1,4 gigahertzes Cyclone modell. 2 gigabyte RAM található benne.

Az ára nem olcsó, hiszen 299 400 forintért vásárolhatjuk meg. Érdemes lehet megvásárolni, de csak akkor,ha tényleg multifunkciós készülékre vágyunk. Ha csak fotózni vagy videózni szeretnénk, érdemesebb lehet megvásárolni egy videókamerát, amellyel sokkal olcsóbban járhatunk.Viszont ha egy full minőségű multifunkciós készülékre vágyunk, amellyel tudunk játszani, telefonálni, filmet nézni vagy bármit, akkor mindenképpen jó választás lehet.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sony Xperia SP C5303

Az Xperia SP C5303 a Sony egyik készüléke. Kialakítása alapján érintőképernyős,okostelefonról beszélhetünk. A SIM kártya …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük