Kezdőlap » Hotel » Anna Grand Hotel

Anna Grand Hotel

Az Anna Grand Hotel egy négycsillagos szálláshely, amely Balatonfüreden, az óvárosban található. Kétségkívül sokan ezt a hotelt tartják a legjobb szállásnak a városban, ami annak is köszönhető, hogy néhány évvel ezelőtt teljesen felújították, és korszerűsítették. A szálloda a történelmi belvárosban rendkívül jó elhelyezkedéssel bír, csupán csak 100 méterre fekszik a parttól, és a híres Tagore sétány is a közelében van. Hogyha a hotelből észak felé nézünk, a balatonfüredi kiserdő látványa tárul a szemünk elé, valamint a hotel teniszpályái. Természetesen maga a város sem szűkölködik a látnivalókban, hiszen megannyi műemlék található a területén, amiket nagyon egyszerűen nézhetünk végig, hogyha az Anna Grand Hotelben szállunk meg.
A szálloda előtti téren egy 19. századi ivócsarnok található, ahol a híres balatonfüredi savanyúvizet is megkóstolhatjuk. Az Anna Grand Hotel számos szolgáltatással és színvonalas kiszolgálással várja a vendégeit az év minden szakában. Hogyha itt szállunk meg, igénybe vehetjük a hotelhez tartozó szaunaparkot, úszómedencét és wellness szigetet, a napozóteraszt, és a mediterrán udvart is. Természetesen rendelkezésünkre áll az étterem, a bálterem, rendezvények lebonyolítása esetén a konferenciatermek, valamint a mélygarázs, és a vinotéka is, ahol nemcsak megkóstolhatjuk a borokat, hanem meg is vásárolhatjuk kedvencünket.
Mindezen szolgáltatásokon kívül az Anna Grand Hotel bowlingpályáját is használhatja minden vendég, és a Biomed Gyógyszalont is, amely szintén a szállodához tartozik, és egészségmegőrző kezeléseket nyújt vendégei számára.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Látogassunk el a Román fővárosba

Bukarest Románia fővárosa, és egyúttal az ország legfejlettebb térsége is egyben. Két folyó határolja, a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük