Kezdőlap » Hotel » Anchorage, Alaszka legnagyobb városa

Anchorage, Alaszka legnagyobb városa

Anchorage a legnépesebb város Alaszka államban, szinte az állam lakosságának a fele itt él. Anchorage városa éppen emiatt népszerű a turisták körében, és mozgalmas településnek mondható, hiszen legalább 74 féle szállás közül választhatunk, hogyha ide utazunk. A legnépszerűbb hotelek, és panziók között megemlíthetjük a négycsillagos Enchanted Woods Bed And Breakfast-et, a háromcsillagos Hilton Hotel Anchorage-t, és a kétcsillagos Comfort Inn Ship Creek-et. Anchorage árai elég magasak a magyarországi árakhoz képest, így ne ijedjünk meg hogy a szállások is magasabb árkategóriában vannak.
A város látnivalóit érdemes felkeresni interneten, így legalább tudjuk majd, hogy tervezzünk előre a városnézés során. Számos olyan látnivaló van, mint a városfal, a múzeum, vagy a színház épülete is, amit nem érdemes kihagyni.
A város időjárása az alaszkai időjáráshoz mérten hideg, és a téli időszakban sem ritka, hogyha napokig, vagy hetekig mínusz Celsius foknál feljebb nem is emelkedik a hőmérséklet. Anchorage-ot legkönnyebben repülővel közelíthetjük meg, de akik igazán kalandvágyóak, autóval is el tudnak jutni Alaszkába, viszont akkor majdnem a fél világon végig kell vezetniük majd.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Honfleur, egy északi francia város

Honfleur egy Franciaország északi területein található kikötőváros, amelyet kevesen ismernek a távolsága és az elhelyezkedése …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük