Kezdőlap » Hotel » Ammán, Jordánia fővárosának szállásai

Ammán, Jordánia fővárosának szállásai

Ammán, vagy ahogy Európában szokták ejteni, Amman, Jordánia fővárosa, ahol több mint 2 millióan laknak. A közel keleti viszonyoknak megfelelően ez a város a térség közigazgatási, és egyéb ügyekkel kapcsolatos intézmények központja is.
A helyi szállások közül szinte mindenhol tudunk online foglalni, hiszen az interneten is láthatóak az egyes hotelek ajánlatai. Ammán városában a legtöbb szálloda ötcsillagos, így majdnem minden turista exkluzív kényelemben pihenhet az általa kiválasztott szállodában vagy hotelben. A legnépszerűbb szállodák közé tartozik az Intercontinental, a Crowne Plaza Hotel, a Marriott, a The Regency Palace és a Kempinski is, melyek a már említett ötcsillagos kategóriában kínálják magukat. Ammánban sajnos nem érdemes az alacsonyabb minőségű szállodákat választani, mivel habár 3-4 csillagos jelzésűek, de valahogy mégsem azt a szolgáltatást kapjuk a pénzünkért, amit elvárnánk. Ezzel szemben, pedig az ötcsillagos hotelek annyira akciós ajánlatokat kínálnak, hogy sokkal jobban megérik az árukat.
Ha valaki mégis inkább az alacsonyabb árkategóriás szállodákban szeretne megszállni, akkor a következő hoteleket/ apartmanokat / szállodákat keresse fel az interneten: Palace Hotel, Farah Hotel, New Park, Liwan, Shepherd, Darotel. Utóbbiak közül a többség a belvárosban található, és saját étteremmel is rendelkezik.
Ammánba többféleképpen is elutazhatunk, például repülővel, hajóval vagy szárazföldön autóval. Természetesen a legegyszerűbb és legrövidebb út a repülővel való közlekedés, ha szerencsénk van akkor közvetlen járattal már 3-4 óra alatt odaérhetünk, és közel 200 ezer forint alatti áron is találhatunk akciós repülőjegyet Jordániába.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Brugge nevezetességei

Brugge városa Belgiumban található, az ország nyugati részének, illetve a flamand régiónak a legnagyobb települése. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük