Kezdőlap » Mobil és tablet » Alcor Access D785M Táblagép

Alcor Access D785M Táblagép

Az Alcor Access D785M Táblagép, az Alcor Acess D786M táblagép előző modelle. Sokban tulajdonképpen nem különböznek,azonban egy-két dologban mégis.
Android 4.1 Jelly Bean található rajta az újabb modellel ellentétben, ahol ugye Android 4.2. Teljes magyar lokalizáció jellemző rá. Wi-Fi támogatás és a Google Play áruház egyaránt elérhető rajta. Webkit böngésző található rajta, ezen kívül e-mail kliens és naptári alkalmazások is, valamint hangos kereső és kisalkalmazások (mint például a widgetek). Animált képek használatára lehetőséget nyújt, míg képernyő és billentyűzet segítségével is bevihető szöveg.
Ugyanúgy 7 colos IPS kijelzővel rendelkezik, melynek a felbontása 1024×768, amely 4:3 képarányt biztosít, ahogyan a D786M modell is. A memóriája egy 1 gigabyte-os DDR3, míg tárhelyként 8 gigabyte áll rendelkezésre. Micro SD memóriakártya segítségével 32 gigabyte-ig bővíthető. Egy előlapi 0.3 megapixeles VGA kamera található rajta, illetve egy 2 megapixeles hátlapi kamera.Egy 2800 MaH akkumulátor található benne. Ami a méreteit illeti, 187 milliméter szélességű és 105 milliméter hosszúságú. A vastagsága 8,8 milliméter, ami nagyon vékonynak számít a táblagépek világában. A súlya 300 gramm alatt található, ami szintén könnyűnek számít, így súlya alapján inkább már egy mobiltelefon jellegét keltheti bennünk.Ezekben a tulajdonságokban nagyon hajaz az újabb modellre, hiszen a méreteik teljes mértékben megegyeznek. Micro USB, mini HDMI és micro SD kártyaolvasó található rajta, ami a csatlakozókat illeti.
28 790 forinttól megvásárolható, ami semmiképpen sem egy elérhetetlen árkategóriát jelent,sőt kifejezetten olcsónak számít.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A világ első androidja~ T-Mobile G1

Az 1960-as évek óta a mobilok gyártási körében rengeteg minden dolog történt, a vonalas és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük