Kezdőlap » Divat és szépség » Akciós vásárlás ésszerűen

Akciós vásárlás ésszerűen

Bizonyos időközönként egy-egy népszerű női divatmagazin hasábjain akciós kuponok jelennek meg, vághatók ki és használhatók fel az általa adott 5-70%-os kedvezmények az a vonatkozó boltokban. Az az időszak, mikor ezek az akciók érvénybe lépnek, azt jelenti, hogy a főváros plázáit elözönlik az akciót kihasználni igyekvő lányok, nők, asszonyok, minden korosztály.

A tömeg elkerülhetetlen, és az árkedvezmények miatt nagyon vonzó és csábító lehet egy-egy olyan termék is, amire igazából abszolút nincs is szükségünk. Sokan meggondolatlanul és mámorosan vásárolnak össze olyan holmikat is, amik utána csak a szekrényben sínylődnek meg, kihasználatlanul. Ha nem akarunk így járni, akkor érdemes célirányosan megközelíteni a bevásárló központot.
Az akció előtt nézzük végig a szekrényünket, hogy mi az, ami tényleg hiányzik belőle, amire igazán szükségünk lenne.

Ha célirányosan egy alkalmi cipőért, agy kifejezetten téli kabátért, esetleg egy sima fekete táskáért indulunk, a boltban csak arra fogunk koncentrálni és nem térít el a céltól a többi hívogató termék, akkor viszont tényleg nagyon jó áron szerezhetjük be a vágyott darabot.
Ha tehetjük, ne menjünk egyedül: barátnővel, testvérrel induljunk útnak, hogy az ő segítségével tényleg csak olyat vegyünk meg, mai jól áll, és ha kell, lebeszéljen egy olyan darabról, ami bár olcsó, de nem előnyös rajtunk.

Alaposan nézzük át a megvenni kívánt terméket, hogy az biztosan ne legyen hibás – hiszen ekkora érdeklődés közepette ki tudja előttünk hányan próbálták már fel, közben nem sérült-e meg.
Induljunk el kényelmes ruhában, készüljünk fel a tülekedésre, és lélekben arra, hogy tartózkodjunk a meggondolatlan pénzkidobástól.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan ápoljuk a bőrünket?

A bőrápolás a megfelelő higiénia része, mindennapos tevékenységünkké kell, hogy váljon. A mindennapos tisztálkodás mellett, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük