Kezdőlap » Mobil és tablet » AKAI Glory O3

AKAI Glory O3

Ez az okostelefon kifejezetten azoknak lett tervezve, akik nagyon szeretnek zenét hallgatni. Az AKAI Glory O3 beépített zenelejátszóval rendelkezik, ami segítségével bármikor szabadon átmásolható a kedvenc zenénk rá a számítógépről, illetve szinkronizálható rá zene. A mobilkészülékhez jár headset is, aminek segítségével bármikor megállítható, elindítható a zene, de hívás fogadásra is alkalmas, sőt hangerővezérlés is lehetséges rajta keresztül.

Sok felhasználónak meggyűlik a baja azzal, hogy az okostelefonját rengeteg felesleges alkalmazás van telepítve, amiket egyszerűen nem lehet még letörölni se. Nos, ezzel a készülékkel ilyen probléma nem fordulhat elő, hiszen minden egyes alkalmazás eltávolítható, amely nem fontos kelléke az android rendszernek.

A készülékben egyszerre két SIM kártya is tárolható, melynek segítségével egyszerre lehet akár a hétköznapi életben, illetve a munkában is használni.

Ami a kapacitását és tulajdonságait illeti: 5 hüvelykes képernyővel rendelkezik, amelynek a felbontása 960 x 540 megapixeles. A háttértár 4 GB, de micro SD kártyával bővíthető. A 4G internetet nem ismeri, jelenleg a 3G használható vele csak. Rendelkezik Bluetooth-hal, illetve GPS-sel is. A kamerája 5 megapixeles, mely egy teljesen átlagosnak mondható a mai technikai ismeretek jegyében. A súlya viszonylag könnyű, 123 g, így nem húzza le a kezünket, ha telefonálunk. Processzora egy 4 magos PHA-4850.

Magyarországon a mobil készülék nagyjából 40 forint ellenében megvásárolható.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Sony Xperia SP C5303

Az Xperia SP C5303 a Sony egyik készüléke. Kialakítása alapján érintőképernyős,okostelefonról beszélhetünk. A SIM kártya …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük